Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Sainabou Barrow

10 september 2014, 13:09

Sainabou Barrow

Dit is Sainabou Barrow, geboren op 26 januari 1991. Sainabou woont in Brufut, een dorpje aan de grens met Senegal en dichtbij de Atlantische Oceaan.

2013
Sainabou volgt nog steeds een opleiding aan het GGTI, oftewel het Gambia Technical Training Institute. Afgelopen schooljaar behaalde ze al een eerste diploma aan dit Instituut: een Business Managementdiploma waar ze zeker trots op mag zijn. Toch studeert Sainabou dit jaar verder in de hoop om eind 2013 haar Post Graduate High diploma in Business Studies te behalen. Wij wensen Sainabou – mede namens haar sponsor mevrouw Claas-Van den Brandt – heel veel succes! Naast haar vaste sponsor, bedanken we in dit geval ook Ria de Leeuw die enkele bijkomende studiekosten voor Sainabou betaalt.

2012
Sainabou doet het prima en is erg trots dat ze nu naar het Gambia Technical Training Institute (het bekende GTTI) gaat. Ze volgt daar de opleiding Pre-commerce Business Studies. Op haar rapport van het vorige schooljaar lazen we: “Satisfactory performance. Studyresults improved. Good”. En dat alles dankzij de hulp van mevrouw Claas-Van den Brandt uit Neerpelt. Waarvoor hartelijk dank!

2011
Afgelopen schooljaar (2010-2011) volgde Sainabou een algemene IT opleiding aan het GTTI (Gambia Technical Training Institution), een bekend opleidingsinstituut in Gambia. Dit schooljaar begint ze aan de 4-jarige ABE-Business Management Course op dezelfde school. Sainabou heeft er heel veel zin in en ziet de toekomst vol vertrouwen tegemoet. En dat allemaal dankzij haar sponsor mevrouw Claas-Van den Brandt uit Neerpelt (Belgie). Hartelijk dank!

2010
Sainabou ging afgelopen schooljaar naar de hoogste klas van de Kotu High
School en deed daar eindexamen. Tijdens ons bezoek waren die uitslagen nog niet bekend. En dat komt veel vaker voor, daar kunnen we helaas niets aan veranderen. We hebben uitgebreid met Sainabou gesproken en de uitkomst was dat ze zich bij twee opleidingen ging inschrijven: bij het MDI (Management Development Institution) en bij de Universiteit. Afhankelijk van het aantal ‘credits’ dat ze haalde op haar eindexamen kan ze daarna haar studierichting kiezen. In ieder geval ziet de toekomst er voor haar veelbelovend uit. En daarvoor bedankt ze mevrouw Claas-van den Brandt uit Neerpelt nadrukkelijk. Evenals we haar dank moesten overbrengen voor de rugzak die zij van haar sponsor mocht ontvangen.

2009
Sainabou zit inmiddels in Grade 12. Op school gaat het prima! Volgens haar onderwijzers is Sainabou een intelligent en behulpzaam meisje dat uitstekende studieresultaten boekt! Na het behalen van haar eindexamen wil Sainabou graag naar de verpleegopleiding. Ze hoopt van harte dat dat lukt…

Sainabou woont samen met haar ouders en 7 broertjes en zusjes in een niet al te grote compound in Brufut. Haar vader probeert de kost te verdienen met het schilderen van huizen. En dat valt niet mee. Het gezin is dan ook dolblij met de hulp uit Europa en bedankt mevrouw Claas – Van den Brandt uit Neerpelt (Belgie) hartelijk voor haar steun!

<< | >>