Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Pabi Mohammed Bojang

6 februari 2014, 22:24

Pabi Bojang

Dit is Pabi Mohammed Bojang uit Sokuta. Hoogstwaarschijnlijk is Pabi geboren in 2000, maar nog steeds weten zijn ouders dat niet helemaal zeker.

2013
Pabi ging over naar Grade 7 van de Sokuta Upper Basic School. Maar dat verbaast ons niet. Pabi is een veelbelovende leerling die ontzettend graag naar school gaat. Zijn onderwijzers zijn dan ook zeer te spreken over Pabi en hij eindigde afgelopen schooljaar als 6e van maar liefst 43 medeleerlingen! Very good, Pabi! Je sponsors, Cees en Marie-Louise van Rooij, zijn trots op je!

2012
Pabi is glansrijk over naar Grade 6. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 4e van de 38 leerlingen in zijn klas. Zijn docenten zijn erg tevreden en op zijn rapport lazen we dan ook het volgende: “Pabi is a very good student. Conduct very good”. En dat terwijl het gezin Bojang een tragisch jaar doormaakte. Een oudere zus van Pabi overleed na een desastreus afgelopen bevalling en een oudere broer door verdrinking.

Hopelijk blijft het gezin meer ellende bespaard en kan Pabi, serieus als hij is, al zijn energie in zijn schoolwerk stoppen. Dat doet hij graag. Pabi is zijn sponsors, Cees en Marie-Louise van Rooij, dan ook nog steeds erg dankbaar voor alle hulp.

2011
Pabi is over naar Grade 5 van dezelfde school. Het afgelopen schooljaar eindigde hij opnieuw als een van de beste leerlingen van zijn klas. Ook op zijn gedrag is niets aan te merken: Pabi is nog steeds een rustige en serieuze en leergierige leerling. Laten we hopen dat dat nog lang zo blijft…

2010
Pabi zit inmiddels in Grade 4 van de Sokuta Lower Basic School. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 1e van zijn klas (met 41 leerlingen). Opmerkingen op zijn eindrapport:
Conduct excellent. He is a very hard working boy, let him keep it up!
Hij zit in dezelfde klas als zijn broertje Edrissa. Beiden zijn heel goede leerlingen en een belofte voor de toekomst!

2009
Pabi gaat naar de Sokuta Primary School en zit inmiddels in Grade 3. Op school gaat het hartstikke goed! Pabi haalde nog nooit een onvoldoende en eindigde afgelopen schooljaar als 2e van zijn klas! Volgens zijn vader en moeder is Pabi een rustig kind, maar misschien word je dat vanzelf als je opgroeit met acht (!) broertjes en zusjes om je heen! Pabi’s schoolgeld wordt ook dit jaar betaald door Marie-Louise en Cees van Rooij uit Eindhoven. Het spreekt voor zich dat het grote gezin Bojang erg geholpen is met de hulp die ze krijgen uit Nederland. Ze zijn Marie-Louise en Cees dan ook zeer dankbaar voor hun steun.

<< | >>