Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Pa Aliou Faye

11 april 2014, 12:07

Pa Aliou Faye

Dit is Pa Aliou Faye. Hij is geboren op 29 of 30 december 1999.

2013
Pa is over naar Grade 8 van de Bakoteh Upper Basic School. Pa’s rapport zag er prima uit, al lazen we ook dat hij beter zijn best moet doen. We zijn benieuwd…

Pa is overigens erg blij met de hulp van de heer Spatgens uit Landgraaf. Waarvoor dank!

2012
Pa zit inmiddels in Grade 7 van de Sanchabba Sulay Jobe Upper Basic School. Over zijn rapport valt niets negatiefs te zeggen, Pa doet ‘t hartstikke goed op school! Op zijn rapport lazen we dan ook het volgende: “A very good student with excellent results”. En daar was iedereen heel gelukkig mee! Zelfs zijn sponsor, de heer Spatgens uit Landgraaf.

2011
Pa is over naar Grade 6. Hij sloot Grade 5 af als 22e van 38 leerlingen. Volgens de hoofdmeester “kan dat beter”. Hij is van mening dat Pa hoger scoort als hij zich beter concentreert. We zijn benieuwd. Pa heeft ons in ieder geval beloofd (nog) beter zijn best te doen!

Pa gaat overigens graag naar school en is dan ook erg blij met de hulp van de heer Spatgens uit Landgraaf. Hij vroeg ons nadrukkelijk zijn dank over te brengen aan zijn Nederlandse sponsor. Bij deze!

2010
Pa gaat naar de Sanchabba Sulay Jobe Primary School, grade 5. Vorig schooljaar was hij 24e van de 51 leerlingen. Een echte middenmoter dus. Zijn gedrag was goed en op zijn rapport lazen we het volgende: “He is interested in learning. Give him all support at home”. Het gezin Faye bestaat uit vader, moeder en vier kinderen. Vader is (in het toeristenseizoen) schoonmaker in een van de hotels. Dat betekent een mini-inkomen en dus ze zijn extra blij met de hulp van de heer Spatgens uit Landgraaf die niet alleen voor Pa maar ook voor zijn broer Momodou (zie elders op deze website) het schoolgeld betaalt.

<< | >>