Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Olaymatou Bojang

6 februari 2014, 22:19

Olaymatou Bojang

Dit is Olaymatou Bojang. We kennen haar al vanaf haar geboorte (8 oktober 1994). Olay woont samen met haar oma, moeder, 4 zusjes en één broertje in een compound in Sanchabba Sulay Jobe. Olay gaat naar de Bakoteh Upper Basic School.

2013
Olaymatou heeft het afgelopen schooljaar goed haar best gedaan. Ze slaagde erin de Secondary School met succes af te sluiten. Dit schooljaar is ze gestart met een IT-opleiding, want daar ligt haar interesse denkt ze. We zijn benieuwd!

2012
Olay gaat nu naar grade 12 van de Daddy Jobe Senior Secondary School. Haar schoolresultaten hielden niet over en ze beloofde daar iets aan te doen. We kijken dan ook uit naar haar rapportcijfers in 2013…

2011
Olaymatou zit inmiddels in Grade 11 van de Daddy Jobe Comprehensive School. Grade 10 sloot ze af met goed resultaat en daar is ze – terecht – trots op. Samen met haar zusje Niyma kookt Olay dagelijks een warme maaltijd voor haar familie.

2010
Olay gaat nu naar de Daddy Jobe Comprehensive School, Grade 10. Ze is een gemiddelde leerling, maar doet erg haar best.

2009
Olay gaat naar de Bakoteh Upper Basic School en zit inmiddels in Grade 9. Ze is een gemiddelde leerling, maar doet – zo zegt ze zelf – erg haar best. En dat is het belangrijkste! Olay is verder heel handig in het maken van sieraden zoals armbanden en kettingen en “making art” heeft dan ook haar grote interesse.

Het schoolgeld voor Olay wordt betaald door Trudy en Niek Waterschoot uit Landgraaf.

<< | >>