Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Niyma Bojang

5 april 2014, 22:17

Niyma Bojang

Niyma Bojang is geboren op 27 februari 1996. Niyma woont samen met haar vier zussen, haar broertje, haar moeder én haar oma in een compound in Sanchabba.

2013
Niyma heeft afgelopen schooljaar goed haar best gedaan. Ze is dan ook over naar Grade 11 van de Daddy Jobe Senior Secondary School. En met betere resultaten dan het jaar ervoor. Ze eindigde zelfs als 17e van in totaal 60 leerlingen.

Met dank aan de Calshof in Landgraaf.

2012
Niyma is over naar Grade 10 van de Daddy Jobe Senior Secondary School. Haar studieresultaten hielden echter niet over. Oei, dat moet echt beter en Niyma beloofde daarvoor te zullen zorgen…

2011
De bijlessen hebben geholpen! Niyma sloot Grade 8 af met een goede lijst en is over naar Grade 9 van de Bakoteh Upper Basic School. Ze zal goed haar best moeten blijven doen, maar we weten zeker dat ze ‘t kan! Thuis is Niyma een grote steun voor haar moeder. Samen met haar zus Olay, kookt Niyma dagelijks een warme maaltijd voor de hele familie!

2010
Niyma zit in Grade 8, haar schoolresultaten liepen afgelopen jaar terug. Zij zal beter haar best moeten doen. Niyma krijgt momenteel bijles. Haar gedrag is overigens goed volgens haar leerkrachten.

2009
Niyma gaat naar de Bakoteh Upper Basic School. Grade 7. Niyma’s schoolresultaten zijn prima en volgens haar rapport hebben we hier te maken met “a very smart kid”. Haar schoolgeld wordt ook dit jaar betaald uit de fooienpot van het aktiviteitencentrum in Verzorgingstehuis De Dormig te Landgraaf. Niyma erg dankbaar voor alle steun!

<< | >>