Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Nfansu Jaye

24 juni 2014, 19:39

Nfansu Jaye

Hiernaast ziet u Nfansu Jaye. Eerder werd voor Nfansu Jaye als achternaam ‘Bojang’ genoemd, maar bij bestudering van zijn geboortebewijs, bleek deze jongen dus echt Nfansu Jaye te heten. En op het geboortebewijs zagen we dat hij is geboren op 14 januari 2006.

2013
Nfansu zit dit jaar in Grade 2 van de Serekunda Lower Basic School. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 44e van in totaal 51 klasgenoten. Zijn gedrag was goed, maar de resultaten zouden beter kunnen, zo meldde zijn onderwijzer. We zullen zien. En bedanken ook dit jaar de gebroeders Maas uit Voerendaal voor alle hulp.

2012
Nfansu verliet de nursery en gaat dit schooljaar naar Grade 1 van de Serekunda Lower Basic School. We wensen hem daar veel succes. Op de kleuterschool deed hij goed zijn best en leerde al een mondje Engels. We zijn benieuwd…

2011
Nfansu gaat naar de Nursery School, een soort kleuterschool. Volgens zijn ouders heeft Nfansu het daar heel goed naar zijn zin. Het schoolgeld van Nfansu wordt dit jaar overigens betaald door dhr. Maas uit Voerendaal. Waarvoor hartelijk dank!

2010
Nfansu is de jongste van 5 kinderen en woont met zijn moeder in een gedeeltelijk ingestorte compound in Serekunda. Dit gebeurde tijdens het afgelopen regenseizoen. Gelukkig bleef hun deel van de compound staan. In deze compound wonen ook Amie Samba en zoontje Musa Nick. Gelukkig krijgt de familie steun vanuit Nederland. Niet alleen het schoolgeld wordt betaald maar in geval van nood wordt ook voor een zak rijst gezorgd. Nfansu was een beetje verlegen met het bezoek maar wel blij dat hij naar school mocht. En namens zijn moeder en Nfansu: heel erg bedankt voor de steun die ze, in de vorm van schoolgeld, mochten ontvangen van Marianne Packbiers en haar man uit landgraaf.

<< | >>