Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mustafa Sonko

10 september 2014, 12:02

Mustafa Sonko

Hiernaast ziet u Mustafa Sonko. Mustafa is geboren op 8 september 1997 en woont in Sokuta. Hij is een vrolijke jongen die altijd lijkt te lachen!

2013
Mustafa is over naar Grade 7 van de Sanchabba Upper Basic School. Volgens zijn docenten is Mustafa een hard werkende leerling. “He’s very punctual. Conduct very good”, zo lazen we op zijn rapport. En ook zijn schoolresultaten mogen er zijn! Kortom, een prima student, die Mustafa!

Met dank aan mevrouw Severens-Bos.

2012
Mustafa gaat dit schooljaar naar Grade 6 van de Sanchabba Sulay Jobe Lower Basic School. Vorig schooljaar werd hij 10e van zijn 39 klasgenoten. “Very good school results. Excellent.”, zo lazen we op zijn rapport. Met dank aan mevrouw Severens voor het feit dat zij Mustafa naar school laat gaan!

2011
Mustafa is over naar Grade 6 van de Sanchabba Lower Basic School. Volgens zijn onderwijzers is Mustafa geen topper, maar hoort hij wel tot de betere leerlingen. Met andere woorden: hij doet ‘t hartstikke goed op school. Mustafa zelf is vooral heel blij dat hij de kans krijgt om naar school te gaan. En dat straalt hij aan alle kanten uit!

Mustafa’s ouders zijn mevrouw Severens-Bos uit Sittard nog steeds erg dankbaar voor alle hulp. Zonder haar steun zou Mustafa waarschijnlijk niet naar school kunnen!

2010
Mustafa gaat naar de Sanchabba Lower Basic School en zit daar in Grade 5. Zijn resultaten in 2009 waren goed: hij werd 15e van de in totaal 42 leerlingen in zijn klas.

Mustafa woont bij zijn vader en moeder. Hij heeft maar liefst 8 broertjes en zusjes, dus hulp – in de vorm van schoolgeld – was in dit gezin meer dan welkom. Het is er geen vetpot en daarom bedanken Mustafa en zijn ouders Mevrouw Severens-Bos uit Sittard hartelijk voor deze welkome steun.

<< | >>