Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Musa Nick Samba

24 juni 2014, 21:56

Musa Nick Samba2

Dit is Musa Nick. Hij is geboren in februari 2008 en is het zoontje van Amie Samba, (toen) een tienermeisje dat ook door onze stichting gesponsord wordt.

2013
Musa Nick zit inmiddels in Level 2 van de Serekunda Lulu Nursery School. Volgens zijn onderwijzer doet Musa Nick goed zijn best. Hij had dan ook een heel aardig eindrapport, waarmee hij Level 1 definitief afsloot.

Met dank aan de familie Frösch die het gezin Samba nog steeds op vele fronten helpt.

2012
Musa gaat naar de Serekunda Nursery School, Level 1. Naar wat we hoorden heeft hij het daar goed naar zijn zin. Musa woont met zijn moeder bij zijn oma. In een heel klein huisje. En dat is niet altijd even gemakkelijk. Gelukkig zorgt zowat de hele familie Frösch dat hij niets te kort komt. Naast zijn schoolgeld wordt ook gezorgd dat hij fatsoenlijk gekleed gaat en een paar schoentjes aan zijn voeten heeft. Waarvoor heel veel dank natuurlijk!

2011
Musa Nick gaat tegenwoordig ook naar school. Hij zit op de Lulu Memorial Day Care and Nursery School, Grade 1. Dit met dank aan de familie Frösch uit Landgraaf, die door een stralende Musa Nick en zijn moeder hartelijk bedankt worden voor alle hulp!

2010
Musa Nick woont met zijn moeder en oma in een heel oud en armoedig huisje in Serekunda. Musa was bij zijn geboorte erg klein, maar heeft inmiddels een inhaalslag gemaakt. Het is een leuk en spontaan kereltje. Bart Frösch (12 jaar) uit Landgraaf zorgde al eerder – van zijn eigen zakgeld – voor een extraatje voor Musa. Ook dit jaar gaf Bart ons weer volop kleertjes en speelgoed mee voor Musa Nick. Uiteraard brachten wij alles naar hem toe en genoten, uit naam van Bart, van Musa’s reactie: het ventje straalde van top tot teen! Een groter dankjewel kun je niet krijgen, Bart!

<< | >>