Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Momodou Lamin Faye

11 april 2014, 12:05

Momodou Lamin Faye

Dit is Momodou Lamin Faye. Hij is hoogstwaarschijnlijk geboren op 11 mei 1995 en gaat naar de Seino Secondary School.

2013
Momodou is over naar Grade 12 van de Deppa Life Senior Secondary School. We zagen Momodou’s rapport en dat zag er best goed uit. Volgens zijn leraren is Momodou geen hoogvlieger, maar een hele gemiddelde leerling. En dat is prima, zo vinden wij.

Momodou dankt zijn sponsor, Hub Spatgens, voor alle hulp en steun.

2012
Momodou gaat sinds dit schooljaar naar de Deppa Life Senior Secondary School, Grade 11. Zijn resultaten waren niet slecht, al stond op zijn rapport te lezen dat hij voor Engels, Frans en rekenen harder zijn best moet doen. En dat beloofde Momodou. Aan ons, maar zeker aan zijn sponsor, de heer Spatgens uit Landgraaf!

2011
Momodou sloot Grade 9 met zeer goede resultaten af. Het is een slimme jongeman die erg goed zijn best doet. Dit schooljaar gaat Momodou naar de SOS Highschool (onderdeel van SOS Kinderdorpen) in Bakoteh. Dankzij zijn prima schoolresultaten mag hij daar ‘gewoon’ in Grade 10 instromen.

Momodou heeft ons gevraagd zijn sponsor – de heer Spatgens uit Landgraaf – hartelijk te bedanken voor alle hulp. Hij is de heer Spatgens zeer dankbaar en belooft hem ook op zijn nieuwe school zijn beste beentje voor te zetten!

2010
Momodou zit nu in Grade 9. Hij deed afgelopen schooljaar goed zijn best en eindigde als 4e van zijn klas. Op zijn rapport stond: “A great term performance. He has to be serious in class. There is still room for improvement.”

2009
Op school gaat ‘t uitstekend! Momodou is bevorderd naar Grade 8 en zijn onderwijzer is zeer tevreden over zijn studieresultaten. Op zijn rapport stond verder het volgende te lezen: “gedraagt zich goed en kwam nog nooit te laat!”.

Momodou’s schoolgeld werd de afgelopen jaren trouw betaald door de heer en mevrouw Spatgens uit Landgraaf. Eerder dit jaar is mevrouw Spatgens helaas overleden. Natuurlijk hebben wij Momodou van dit verdrietige feit op de hoogte gebracht. Hij was diep onder de indruk en vroeg ons nadrukkelijk om de heer Spatgens namens hem veel kracht toe te wensen. Het bestuur van Stichting Sanchabba sluit zich daarbij aan en wenst de heer Spatgens heel veel sterkte toe.

<< | >>