Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mohammed Sillah

10 september 2014, 11:38

Mohammed Sillah

Hiernaast ziet u Mohammed Sillah. Mohammed is waarschijnlijk geboren in 2001, maar zijn precieze geboortedatum weet niemand. Hij wist ons overigens wel te vertellen dat zijn geboortedag een vrijdag was. Wie weet konden we daar iets mee…

Mohammed is gehandicapt aan één van zijn benen en loopt – moeilijk – met een stok. Zijn vader is ‘watchman’ in de compound waar het gezin zelf ook woont en verdient net genoeg om het hoofd boven water te houden. Moeder zorgt voor het huishouden.

2013
Mohammed is met glans over naar Grade 6 van de Sokuta Lower Basic School. We zagen zijn rapport en dat was ongeveer net zo ‘excellent’ als dat van vorig jaar. Mohammed eindigde afgelopen schooljaar dan ook als 2e van in totaal 41 leerlingen. Opnieuw een topprestatie!

Met dank aan Roland Tholen en zijn gezin.

2012
Mohammed gaat dit schooljaar naar Grade 5 van de Sokuta Lower Basic School. Vorig jaar, in grade 4, eindigde hij als eerste van zijn klas van in totaal 38 medeleerlingen. Op zijn rapport lazen we “excellent performance”, en dat omschreef alles. Een mooi resultaat. Wel was er ook minder goed nieuws. Zijn vader viel in juli 2012, bij het uitvoeren van een karweitje, van een wrakke ladder. De beenbreuk die hij daarbij opliep bleek zo gecompliceerd dat zijn rechterbeen moest worden geamputeerd. Tragisch voor zo’n gezin, waar nu alle inkomsten via de moeder moeten worden gevonden. Vanzelfsprekend is het gezin erg blij met de steun van de familie Thonen en vroegen ze ons hen hiervoor nadrukkelijk te bedanken. Bij deze.

2011
Mohammed zit in Grade 4 van de Sokuta Lower Basic School. Grade 3 sloot hij met goed gevolg af. Hij eindigde als eerste in een groep van 43 leerlingen en is volgens zijn onderwijzers een zeer slimme jongen!

Mohammed’s schoolgeld wordt betaald door de familie Thonen. En daar wil het gezin Sillah hen hartelijk voor bedanken!

<< | >>