Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mohammed (Junior) Jallow

11 april 2014, 13:55

Mohammed (junior) Jallow

Dit is Mohammed (Junior) Jallow. Hij is geboren op 24 december 1998 en woont bij zijn oma en (stief)opa in Sokuta in een grote, kinderrijke compound.

2013
Junior zit inmiddels in Grade 8 van de Sokuta Upper Basic School. We zagen zijn eindrapport en dat zag er wederom prima uit. Goede cijfers en ‘van goed gedrag’. Ga zo door, Junior!

Junior bedankt zijn sponsors, Mien en Frans Kennis uit Riethoven, opnieuw voor alle hulp. Bij deze!

2012
Junior is over naar de Sokuta Upper Basic School, grade 7. Junior blijft een rustige jongen die het goed doet op school. Hij hoorde afgelopen schooljaar bij de betere helft van de klas en volgens zijn docent is op zijn gedrag niets aan te merken. Ga zo door, Junior! Overigens volgt Junior, dankzij wat extra hulp van zijn sponsors Mien en Frans Kennis uit Riethoven, (extra) computerles. En daar is hij maar wat trots op!

2011
Junior is over naar Grade 6. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 21e van de 42 leerlingen, met gemiddelde studieresultaten. Volgens zijn leerkracht kan Junior echter beter: “He is an industrious student and he can do better if given more encouragement and assistance”. We zijn benieuwd…

Van Nederlandse vrienden kreeg Junior dit jaar een fiets om naar school te gaan. We hebben inmiddels vernomen dat hij daar dankbaar gebruik van maakt en bedanken – namens Junior – de gulle gevers van de fiets en natuurlijk Mien en Frans Kennis voor het betalen van zijn schoolgeld en alle overige hulp. Thank you!

2010
Junior zit nu in Grade 5. Hij eindigde afgelopen scholjaar als 16e van de 45 leerlingen in zijn klas. Opmerkingen op zijn eindrapport: Junior is a hard working pupil but playful. Give him every necessary support at home. He is a promising pupil and his conduct is good. Junior lacht altijd. We ontmoetten hem regelmatig en hij is een actief en sociaal kind. Hij voetbalt graag en hij leerde tijdens ons bezoek de eerste beginselen van de zwemkunst.

2009
Junior gaat naar de Sokuta Lower Basic School en zit inmiddels in Grade 4. Hij gaat graag naar school en behaalt daar prima resultaten. Verder is het een vrolijk joch: als we hem zien lacht hij altijd! Junior is erg blij met de hulp uit Nederland en bedankt zijn sponsors – Mien en Frans Kennis uit Riethoven – hartelijk voor hun steun!

<< | >>