Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Matty Jobe

24 juni 2014, 19:45

Matty Jobe

Hiernaast ziet u Matty Jobe. Matty is geboren op 8 oktober 2006 en woont in het plaatsje Essau aan de noordkant van de Gambia-rivier. Omdat haar ouders gescheiden zijn, woont Matty bij haar opa en oma en die hebben het bepaald niet breed…

2013
Matty heeft ook het laatste jaar van de kleuterschool prima afgesloten. Beter gezegd: haar resultaten waren veelbelovend! Ze eindigde afgelopen schooljaar als 5e van in totaal 51 klasgenoten en had – volgens haar onderwijzer – heel veel zin om naar de basisschool te gaan. En daar kunnen wij ons alles bij voorstellen. Mede namens haar sponsors, Eveline, Ivo en Pepijn Dautzenberg, wensen we Matty dan ook veel succes in Grade 1 van de St. Matthew Lower Basic School.

2012
Matty gaat momenteel naar class 3 van de St. Mathew Nursery School. Matty eindigde als 28e van haar 65 klasgenootjes. Haar resultaten waren goed en meer dan voldoende om volgend jaar naar de Primary School te verhuizen. Met dank aan Eveline, Ivo en Pepijn Dautzenberg die Matty’s broodnodige schoolgeld sponsorden.

2011
Matty gaat naar de St. Mathew Nursery School, Grade 2. Al zit Matty nog op de kleuterschool, ze kreeg vorig schooljaar wel een rapport. En daarin was het volgende te lezen: “Matty is doing very well in class. Please keep it up and study hard at home. Matty is promoted to nursery 2.” Prima resultaten! Matty let dan ook goed op, verzuimd nooit en is erg punctueel. Ze scoorde bovendien 10e uit een groep van in totaal 49 leerlingen!

Matty, haar moeder én haar opa en oma zijn trots op de behaalde resultaten, maar vooral heel blij met het schoolgeld dat zij ontvingen van Eveline en Ivo Dautzenberg uit Heerlen. Zij vroegen ons hun dank aan hen over te brengen. Bij deze!

<< | >>