Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mas Nico Dia

11 april 2014, 11:54

Mas Nico Dia

Mas Nico is geboren op 24 augustus 1997. Hij woont in Serekunda en gaat naar de St. Theresa’s Primary School. We kennen Mas en zijn familie al sinds zijn geboorte en het is heel mooi te zien hoe hij zich ontwikkelde. Mas woont met zijn moeder Awa, zijn broertje Maco en zusje Kumba en met oma en nog enkele familieleden in een compound in Serekunda. In de wijk ‘Churchills Town”. Moeder Awa probeert te overleven met een klein kraampje waar zij bakolie verkoopt, uien en peper, knoflook en dergelijke. En dat is bepaald geen vetpot.

2013
Mas is afgelopen schooljaar overgestapt naar de Nusrat Senior Secondary School. Hij zit daar in Grade 10 en zet zijn geweldige prestaties voort. Het zal niemand verbazen dat Mas ontzettend graag naar school gaat en zijn sponsor, Ger van Hees uit Landgraaf, ook dit jaar hartelijk dankt voor alle hulp!

2012
Mas is over naar grade 9 van de St. Theresa’s Upper Basic School. Op zijn rapport lazen we (as ususal…) het volgende: “Very good study results. Encouraging results. Keep it up.” Kortom, Mas Nico blijft een prima leerling die het nog ver kan schoppen. En dat allemaal dankzij zijn sponsor Ger van Hees uit Landgraaf. Dank!

2011
Mas Nico is bevorderd naar Grade 8. Grade 7 heeft hij succesvol afgesloten: “Very good performance. Excellent”, lazen we op zijn rapport. Eerder dit jaar hoorden we al dat Mas Nico was uitgeroepen tot beste leerling van zijn school. Als beloning kreeg hij van zijn sponsor – Ger van Hees uit Landgraaf – een splinternieuwe voetbaluitrusting cadeau! Mas Nico was er ontzettend blij mee en vroeg ons meer dan eens om zijn sponsor Ger te bedanken voor zijn nieuwe tenue en de motiverende steun. Bij deze!

2010
Mas Nico zit in Grade 7. Afgelopen schooljaar eindigde Mas Nico als beste leerling van de hele school! Hij eindigde in alle vakken met: Excellent. En beter kan echt niet. Op zijn rapport stond verder te lezen: “He is brilliant! Disciplined. Conduct also excellent”.

De afgelopen tijd fungeerde Mas Nico ook als ‘head boy’ van de school. Hij is het ‘hoofd’ van alle klassenvertegenwoordigers (per klas een meisje en een jongen) die er verantwoordelijk voor zijn dat voorgeschreven taken worden uitgevoerd. Daarnaast representeert Mas Nico zijn school bij voorkomende gelegenheden. Een model leerling dus waar we natuurlijk heel trots op zijn.

Mas Nico bedankt Ger voor de sponsoring en vooral ook voor de mooie rugzak en de voetbal die meteen werd uitgeprobeerd. Voor de foto moesten we Mas van het voetbalveld plukken.

2009
Mas Nico zit in Grade 6. Afgelopen jaar eindigde Mas Nico op de tweede plaats van in totaal 56 leerlingen. Een geweldig resultaat! Zijn leerkracht deelt deze mening en schreef “very good performance” op zijn rapport. Een model leerling, dus. Mas Nico wordt gesponsord door Ger van Hees uit Landgraaf. En Ger weet het inmiddels: Mas Nico dankt hem hartelijk!

<< | >>