Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mariama Sanneh

24 juni 2014, 22:17

Mariama Senneh

Dit is Mariama Sanneh. Mariama is geboren op 19 mei 1995 en woont in Sokuta in een zeer kinderrijke compound.

2013
Mariama is over naar Grade 12 van de Nemasu Senior Secondary School. Ze sloot Grade 11 met geweldige studieresultaten af. We zagen haar rapport en dat zag er uitstekend uit. “Hard working student. Excellent”, zo lazen we. En ook dat Mariama als 3e eindigde in een groep van in totaal 48 medeleerlingen. Kortom, een student om trots op te zijn mevrouw Hueber uit Heerlen!

2012
Mariama ging over naar grade 11 van de Nemasu Senior Secondary School. Zij eindigde als 30e van haar 45 klasgenoten en scoorde net iets onder het gemiddelde. Volgens haar onderwijzer zou Mariama, door harder te werken, hoger kunnen scoren. En dat beloofde ze. Daarnaast vroeg ze ons of wij haar sponsor, mevrouw Hueber uit Heerlen, wilden bedanken voor alle hulp en het feit dat zij Mariama de mogelijkheid biedt naar school te kunnen gaan.

2011
Mariama sloot Grade 9 met goed gevolg af. Om die reden is ze toegelaten op de Nemasu Senior Secondary School in Serekunda, waar ze in Grade 10 verder gaat. Mariama is hier best trots op, maar is vooral blij dat ze de kans krijgt om naar school te gaan. Daarvoor wil ze opnieuw haar sponsor – mevrouw Hueber uit Heerlen – hartelijk danken! En wij geven dit bedankje natuurlijk graag door…

2010
Mariama gaat naar dezelfde school, maar zit nu naar Grade 9. Mariama’s schoolresultaten zijn zonder meer goed. Ze was 12e uit een groep van in totaal 58 leerlingen. “A good performance and very good conduct” stond op haar rapport te lezen. Mariama woont met haar ouders en haar broertjes en zusjes op een compound met meerdere families. Veel kinderen dus en altijd een drukte van belang. Het huisje waarin Mariama woont is eenvoudig maar netjes. Mariama is heel blij dat ze naar school kan blijven gaan. En dat dankzij de hulp van mevrouw Hueber uit Heerlen die ook voor het schooljaar 2010-2011 haar schoolgeld betaalde. Waarvoor dank.

2009
Mariama zit in Grade 8 van de Sokuta Junior and Senior Secondary School. Mariama’s schoolresultaten zijn goed en ze is ontzettend trots op het feit dat ze naar school mag én kan. En dat allemaal dankzij de hulp van mevrouw Hueber uit Heerlen die ook dit jaar Mariama’s schoolgeld betaalt. Waarvoor dank!

<< | >>