Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Maco Dia

11 april 2014, 11:51

Maco Dia

Maco Dia woont samen met zijn moeder, zusje en grote broer (Mas Nico) in Serekunda. In hun huisje wonen ook Oma en enkele andere familieleden. Maco is geboren op 24 februari 2003 en gaat de New Convenant Primary School.

2013
Maco is glansrijk over naar Grade 5 van de New Convenant Primary School. En ook afgelopen schooljaar deed Maco het prima! Hij eindigde als 4e van in totaal 40 klasgenoten en had dan ook een prachtig rapport: “Excellent”, schreef zijn docent en “keep it up, Maco!”. Dat zijn nog eens bemoedigende woorden…

Met dank aan Ger van Hees.

2012
Maco doet het op school beter dan voorheen. Hij ging over naar grade 4 en eindigde als 4e in een groep van 37 leerlingen. “Very good results Maco!”, lazen we op zijn rapport. Mooi van deze speelse slimmerik!

2011
De spontane Maco zit inmiddels in Grade 3. Hij sloot Grade 2 af als 9e van in totaal 37 leerlingen. Een prima resultaat, waar (getuige een opmerking op zijn rapport) zelfs zijn leerkracht trots op was: “Good results! Maco is eager to improve himself. Well done!”

Maco en zijn moeder Awa vroegen ons meerdere malen om sponsor Ger van Hees te bedanken voor alle hulp. En natuurlijk voor de mooie voetbal! Een schot in de roos!

2010
Maco zit nu in Grade 2. Hij eindigde het afgelopen jaar in de middenmoot. Hij werd 19e van de 40 klasgenoten. Op zijn rapport stond te lezen dat hij goed zijn best doet en zijn resultaten op alle vakken voldoende zijn. Hij moet wel iets doen aan schoonschrijven want “his handwriting is very poor. And he is still playfull.”

Maco was ook heel blij met de rugzak die hij van Ger kreeg. En met de inhoud natuurlijk.

2009
Maco zit pas in Grade 1 en is volgens de juf nog wel wat speels. Moeder Awa heeft hem echter goed onder de duim en zegt hem duidelijk wat hij wel en niet mag doen. Hopelijk gaat Maco wat studieresultaten betreft zijn grote broer achterna! Overigens heeft hij wel dezelfde sponsor. Ook Maco’s schoolgeld wordt namelijk betaald door Ger van Hees uit Landgraaf. Waarvoor dank!

<< | >>