Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Landing Colley

11 april 2014, 11:24

Landing Colley

Landing Colley uit Mandinaring is nieuw op deze lijst. Hij is geboren op 22 januari 1999 en woont samen met zijn moeder, zijn grootvader en veel kinderen in een arme compound waar via onze stichting al eerder werd geholpen. Landing’s vader is helaas overleden.

2013
Landing moet Grade 5 aan de Mandinaring Lower Basic School, over doen. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 32e van in totaal 35 leerlingen. Zijn rapport was niet goed, maar volgens de docenten werkt Landing hard. En dat moeten we geloven.
Zijn sponsor, René Suylen uit Landgraaf, geeft Landing natuurlijk de kans te laten zien dat hij beter kan. En wij? Wij houden een vinger aan de pols…

2012
Landing gaat nu naar grade 5 van de Mandinaring Lower Basic School. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 23e in een klas van 34 leerlingen. Zijn resultaten waren niet slecht, maar we lazen op zijn rapport ook: “Could do better”. En dat beloofde hij ons én zijn sponsor, René Suylen uit Landgraaf, plechtig…

2011
Landing is over naar Grade 4 van de Mandinaring Lower Basic School. Zijn resultaten in Grade 3 waren goed. Hij eindigde als 17e in een groep van 50 leerlingen. En ook over zijn gedrag waren de docenten tevreden. Op zijn rapport lazen we het volgende: “Landing is a hard working student and punctual. Good term report. Keep it up and study hard”.

Landing’s moeder en grootvader zijn ontzettend blij met de hulp uit Nederland. Sinds vader is overleden, hebben zij grote moeite het hoofd boven water te houden. De financiele steun van Lucy en René Suylen uit Landgraaf is daarom meer dan welkom en daarvoor willen zij hen hartelijk danken. Bij deze!

<< | >>