Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Kumba Dia

11 april 2014, 11:48

Kumba Dia

Dit is Kumba Dia. Kumba woont met haar moeder en twee broertjes (Mas Nico en Maco) op een compound in Serekunda en is geboren in februari 2008.

2013
Met dank aan Noortje Frösch, die ook dit jaar haar schoolgeld betaalt, zit Kumba nu in Level 3 van de New Convenant Nursery School. En daar heeft ze het nog steeds prima naar haar zin. De gezellige Kumba eindigde afgelopen schooljaar als 14e in een groep van 31 leerlingen. Een prima resultaat.

2012
Spring in ‘t veld Kumba gaat nu naar Grade 2 van de New Convenant Nursery School. Zij werd afgelopen schooljaar 16e uit een groep van 26 leerlingen. Ze haalde “Good results”, zo lazen we op haar rapport. Kumba is een leuk kind dat heel goed in staat is een hele kamer vol bezoek te vermaken. Spontaan en niet verlegen. En altijd keurig verzorgd. Daarvoor zorgt met name Noortje Frösch, die ook haar schoolgeld betaald. Hulde voor Noortje natuurlijk!!!

2011
Met ingang van dit schooljaar mag Kumba naar de New Convenant Nursery School in Serekunda, Grade 1. En dat valt nog niet mee. Kumba moet erg wennen aan school, maar volgens haar moeder Awa gaat het iedere dag een beetje beter. Moeder Awa is overigens nog steeds erg blij met de hulp van Noortje Frosch en vroeg ons haar nogmaals hartelijk te bedanken voor alle hulp!

2010
Kumba gaat natuurlijk nog niet naar school, maar Noortje Frosch (17 jaar) uit Landgraaf weet dat alle hulp welkom is. Net als vorig jaar gaf Noortje ons ook nu weer heel wat kleertjes en schoenen mee voor Kumba. En ook dit jaar vielen alle cadeaus in goede aarde! Kumba is een schatje. Het duurde niet lang of ze was gewend aan “wit bezoek” en trakteerde ons op een levendige show (in haar nieuwe kleertjes, natuurlijk)! Kumba’s moeder Awa vroeg ons of we Noortje hartelijk wilden bedanken voor alle cadeaus en steun! Ze is er erg blij mee!

<< | >>