Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Kaddyjatou (Caddy) Cham

11 april 2014, 10:52

Caddy Cham

Dit is Kaddyjatou (Caddy) Cham. Caddy is geboren op 22 februari 2006 en woont samen met haar één jaar oudere zus en haar broertje in Sokuta. Het gezin is erg arm. Vader heeft geen werk, maar doet zijn best zijn gezin te onderhouden. Moeder zorgt zo goed mogelijk voor de kinderen.
Wij ontmoetten het gezin Cham voor het eerst in 2010. Na een bezoek aan hun huisje waren we direct overtuigd van de noodzaak deze familie te ondersteunen. Om te beginnen gaven we de kinderen de kleding die mevrouw Vogelsang (vrijwilligster verzorgingstehuis De Dormig) voor hen naaide. Daarna gingen wij op zoek naar sponsoren voor schoolgeld, die wij vonden in de Stichting Frits Schrouff.

2013
Kaddyjatou gaat inmiddels naar de Basisschool! Ze zit in Grade 1 van de Sokuta Lower Basic School en heeft het daar geweldig naar haar zin, zo zeggen haar ouders. En ook dit jaar bedanken deze mensen de Frits Schrouff Foundation voor alle hulp. Bij deze!

2012
Caddy, zoals zij genoemd wordt, gaat nu naar level 3 van de Jarry-Su Childhood Learning Centre. We lazen op haar rapport van vorig schooljaar: “Caddy is hard working with good reading skills”. En daar was ze zichtbaar gelukkig mee. De dank van haar ouders gaat uit naar de Stichting Frits Schrouff die ook dit jaar weer haar schoolgeld sponsorde.

2011
Caddy ging met glans over naar Level 2 van het Jarry-Su Childhood Learning Centre en daar is ze – terecht – erg trots op. Ook haar ouders zijn blij met de goede resultaten én met de hulp uit Nederland. Zij vroegen ons dan ook de Frits Schrouff Stichting uit Landgraaf hartelijk te danken voor alle steun. Bij deze!

2010
Tijdens ons bezoek aan Gambia betaalden wij – namens de heer Frits Schrouff uit Landgraaf – het schoolgeld voor Caddy. Enkele dagen later kwamen Caddy en haar vader bij ons langs. Caddy was in schooluniform en droeg nieuwe sandalen. Ze kwam even showen! Trots dat ze voor het eerst in haar leven, en zo mooi uitgedost, naar school mocht. Caddy gaat overigens naar de Jarry-Su Early Childhood Learning Centre, level 1. Namens haar en haar ouders bedanken we de Frits Schrouff Stichting uit Landgraaf voor de geboden hulp.

<< | >>