Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Jarreh Saballi

11 september 2014, 07:47

Jarre Sabally

Hiernaast ziet u Jarreh Saballi, geboren ‘ergens’ in 2006 en wonende in Jalambang. Haar vader probeert als ‘watchman’ en klusjesman zijn hoofd boven water te houden. Haar moeder doet voor buurtgenoten de was. Het gezin heeft geen eigen huisje, maar woont in een niet afgebouwde compound van iemand anders. De inkomsten van zowel vader als moeder zijn laag en – in het meest gunstige geval – net genoeg voor de dagelijkse maaltijd. Jarreh heeft geen broertjes of zusjes.

2013
Jarre is over naar Grade 2 van de Mansakuli Lower Basic School. Ze heeft het prima naar haar zin op school, maar is volgens haar docent nog wel heel speels. We zijn benieuwd of het haar dit schooljaar lukt haar hoofd bij de les te houden…

Met dank aan Rinie Osojnik.

2012
Dankzij de donatie van Rinie Osojnik uit Landgraaf kan Jarreh dit jaar (voor het eerst) naar school. En daar is Jarreh apetrots op! Ze gaat dan ook met plezier naar de Mansakuly Lower Basic School in Jalambang. Grade 1. En ze doet heel erg goed haar best! De vader en moeder (die overigens geen Engels spreken) laten weten ontzettend trots te zijn op hun dochter en zeer dankbaar met de hulp van Rinie Osojnik uit Landgraaf!

<< | >>