Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Jainabou Jarju

11 april 2014, 14:27

Jainabou Jarju

Hiernaast ziet u Jainabou Jarju. Jainabou is hoogstwaarschijnlijk geboren in 2005 en woont samen met haar moeder en vier broertjes en zusjes in Kololi. Jainabou is een leuk, bescheiden meisje.

2013
Jarju zit inmiddels op een andere basisschool, de Don McMath Lower Basic School. Ze zit daar in Grade 2 en doet goed haar best. We zagen haar eindrapport en dat zag er prima uit: mooie cijfers en van onbesproken gedrag! Met dank aan Adrie en Eye Schmaal.

2012
Jainabou sloot met goed gevolg haar kleuterschoolperiode af. Ze had het daar goed naar haar zin en deed erg haar best. Dit schooljaar gaat zij naar de ‘grote’ school: de Seino Lower Basic school. Grade 1 natuurlijk. We wensen Jainaba daar veel succes en brengen haar dank, en dat van haar contactpersoon Fatou, graag over aan Adrie en Eije Schmaal, die haar schoolgeld voor hun rekening namen.

2011
Dankzij haar Nederlandse sponsors – de familie Schmaal uit Woudrichem – kan Jainabou met ingang van het schooljaar 2011-2012 voor het eerst naar school. Een beetje laat, maar dat kan ook voordelen hebben…

Jainabou is overigens ontzettend trots op het feit dat ze nu ook op school zit. In Grade 1 van de Apple Tree Nursery School, om precies te zijn. Volgens haar grote zus (die op de hotelschool zit) heeft Jainabou het erg naar haar zin op school en doet ze goed haar best. Mede namens Jainabou wil ze de familie Schmaal dan ook hartelijk bedanken voor alle hulp!

<< | >>