Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Isatou (Mero) Sowe

10 september 2014, 13:07

Isatou Sow

Isatou (Mero) Sowe is geboren op 21 december 1990 en woont in Sanchabba Sulay Jobe. Isatou is een dochter van “Uncle, the woodcarver” die we al vele jaren kennen.

2013
Isatou (Mero) is over naar het laatste jaar van haar opleiding aan het GTTI. Ze volgt, ter afsluiting, de Post Graduate Marketing Course. Daar werd ze toegelaten na het succesvol afronden van haar Advanced Marketing opleiding. We zagen haar diploma en bijhorende cijferlijst. Die zag er prima uit met slechts één onvoldoende voor het vak public relations.

Met dank aan Wiel Born uit Kerkrade en Ria de Leeuw die enkele bijkomende studiekosten voor Isatou betaalt.

2012
Isatou blijft nog even op het Gambia Technical Training Institute (GTTI) en gaat voor haar ‘Advanced Diploma Marketing’. Zij behaalde er al haar diploma Marketing dat ze ons vol trots liet zien. Eén aantekening op haar diploma viel ons in het bijzonder op: “Excellent!”. Proficiat Mero! En proficiat Wiel Born!

2011
Afgelopen schooljaar haalde Mero maar liefst drie certificaten aan het GTTI. Dit schooljaar zal ze haar diploma halen. Wanneer ze daarna nog verder studeert, kan ze in 2013 zelfs een ‘advanced’ diploma halen, maar zover is het nog niet.

Volgens de docenten van het GTTI is Mero een talentvolle student. Eén van haar certificaten had dan ook het volgende onderschrift: “Very good performance!”. We gaan er dan ook van uit dat Mero dit jaar met vlag en wimpel slaagt voor haar diploma! En dat allemaal dankzij Wiel Born uit Kerkrade die al vele jaren het schoolgeld van Mero betaalt!

2010
Dit jaar deed Mero, zoals zij genoemd wordt, eindexamen aan de Nusrat High School. Helaas was de uitslag nog niet officieel bekend maar Mero wist al wel dat ze niet voldoende ‘credits’ had om meteen naar de Nursery School te kunnen. Daarom gaat zij nu naar het GTTI (de marketing opleiding). Mocht ze daar de noodzakelijke credits voor de Nursery School halen dan stapt ze over naar laatstgenoemde school in Banjul.

2009
Dit jaar hoopt Isatou eindexamen te doen en mét diploma de Nusrat High School te verlaten. Daarna wil ze graag naar een verpleegopleiding. Het is namelijk haar grote droom om verpleegster te worden! Tijdens ons laatste bezoek aan Gambia hebben we Isatou aangespoord uit te zoeken welke mogelijkheden er zijn. Isatou zou dit zeker doen en beloofde ons, zodra ze haar diploma heeft, via Baks op de hoogte te houden!

Isatou wordt overigens nog steeds gesponsord door Wiel Born uit Kerkrade. Het spreekt voor zich dat Isatou hier ontzettend blij mee is!

<< | >>