Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Isatou Sillah

10 september 2014, 11:34

Isatou Sillah

Isatou woont in Kololi en is geboren in 2005. Het gezin Sillah is erg blij met de hulp die ze krijgen van Finie en Klaus Rosenzweig-Born uit Kerkrade. Hoewel vader een baan heeft (hij maakt foto’s bij bruiloften en partijen) leeft het gezin in armoede. De steun uit Nederland is dus meer dan welkom!

2013
Isatou ging glansrijk over naar Grade 2 van de Seino Lower Basic School. Ze eindigde afgelopen schooljaar als 9e van de 31 leerlingen. Haar eindrapport was – eerlijk is eerlijk – een van de beste die we onder ogen kregen. Dat belooft nog wat!

Met dank aan Finy en Klaus Rosenzweig.

2012
Isa heeft haar ‘diploma’ van de kleuterschool binnen en start dit schooljaar in grade 1 van de Seino Lower Basic School. En daar heeft ze ontzettend veel zin in! Op de nursery deed Isatou het overigens heel goed: ze eindigde als 4e van in totaal 28 leerlingen. We wensten haar evenveel succes op de basisschool natuurlijk. Maar dat komt wel goed, zo vermoeden wij.

2011
Isatou gaat dit jaar naar de laatste klas van de kleuterschool. Haar eerste kleuterjaar sloot ze met goed gevolg af. Vol trots kwam Isatou (samen met haar moeder) haar rapport laten zien. Daarop lazen we het volgende: “Excellent performance. Keep it up!”. Verder schreef haar onderwijzer dat haar verschijning “clean” was, en haar gedrag “good”. Wat willen we nog meer…

2010
Isatou zit in Grade1. Zij was een beetje verlegen maar dat went wel volgens haar moeder. De ouders hebben het niet breed. Er zijn nog 4 kinderen in het gezin en de vader heeft niet altijd werk. En dat was ook te zien aan de compound waarin ze leven. Maar nu zijn ze geweldig geholpen met het schoolgeld van Finie en Klaus Rosenzweig-Born uit Kerkrade waarvoor moeder en dochter heel dankbaar zijn.

<< | >>