Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Isatou Janneh

11 april 2014, 14:21

Isatou Jammeh

Dit is Isatou Janneh. Isatou is hoogstwaarschijnlijk in 2006 geboren en woont bij haar oom en tante in Jalambang. Haar ouders die in Amdalay (in het binnenland) wonen, zijn heel arm en kunnen niet voor Isatou zorgen. Ook andere broertjes en zusjes uit het 5 kinderen tellende gezin zijn inmiddels elders ondergebracht.

2013
Isatou zit inmiddels in Grade 2 van de Jalambang Primary School. We zagen haar eindrapport en dat zag er uitstekend uit. Isatou eindigde afgelopen schooljaar als 7e van de 35 leerlingen en is een hardwerkende leerlinge. “Keep up the good work!”, hebben wij gezegd!

Met dank aan Roel en Wil Benoist uit Veenendaal.

2012
Isatou gaat naar de Jalambang Primary School, grade 1. Zij neemt het schoolgeld over van Adama Sowe die afgelopen schooljaar met goed gevolg haar opleiding be-eindigde. Adama en haar moeder stonden er op haar sponsoren (Roel en Wil Benoist uit Veenendaal) van harte te danken voor de steun die ze in de loop der jaren ontvingen. En datzelfde geldt voor de ouders én oom en tante van Isatou die erg blij zijn met het schoolgeld. Het helpt hen enorm!

<< | >>