Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Huja Ceesay

6 februari 2014, 23:02

Huja Ceesay

Dit is Huja Ceesay. Zij is geboren op 21 december 2006 en woont in Kololi. Haar vader is een prima timmerman en probeert via ‘losse’ klusjes zijn gezinnetje te onderhouden. Huja’s moeder verkoopt groenten en draagt zo haar steentje bij. Huja heeft (nog) geen broertjes of zusjes.

2013
Huja deed volgens haar ouders erg haar best op de kleuterschool. Dit jaar mag ze dan ook naar Grade 1 van de Bakoteh Annex Lower Basic School in Bakoteh. We zijn benieuwd hoe het haar daar afgaat…

Met dank aan Elly en Bert Jeurissen uit Landgraaf.

2012
Huja kan dit jaar voor het eerst naar School en gaat naar de Sarr Dembo Primary and Nursery School, waar ze in ‘Nursery 1’ zit. De kleuterklas. Volgens haar ouders gaat ze graag naar school en doet ze erg haar best. Huja’s ouders zijn ontzettend blij met de donatie van Bert en Elly Jeurissen uit Landgraaf en vroegen ons hun dank over te brengen. Bij deze.

Huja’s vader kennen we overigens al langer. Hij heeft, als timmerman, zijn steentje bijgedragen aan verschillende projecten van onze stichting en binnenkort hopen wij hem – in een timmerwerkplaats – een meer structurele toekomst te bezorgen. Maar daarover later meer.

<< | >>