Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Hahmet Bah

6 februari 2014, 21:25

Hahmet Bah

Dit is Hahmet Bah. Hij woont in Labakoreh en is hoogstwaarschijnlijk geboren in het jaar 2000.

2013
Hahmet is over naar Grade 7 van de Jabang Upper Basic School. Zijn resultaten waren goed, maar iets minder glansrijk dan vorig jaar. Dit keer eindigde Hahmet als 24e van de 56 leerlingen. Op zijn rapport zagen we zelfs een paar kleine onvoldoendes. Hahmet heeft ons beloofd dat hij die – dit schooljaar – weg zal werken. Volgens zijn onderwijzer moet dat makkelijk kunnen. Wij zijn benieuwd!

Met dank aan de heer en mevrouw De Bont.

2012
Hahmet gaat nu naar Grade 6 van de Jabang Lower Basic School. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 9e in een klas van 54 leerlingen. Dat zagen we op zijn prachtige rapport. Daarop stond ook het volgende: “He works hard in class but in some subjects there is room for improvement”. Tsja, en het was al zo’n mooie lijst…

Gelukkig leek Hahmet zelf niet erg onder de indruk van het strenge commentaar. Hij gaat gewoon graag naar school en is blij met de hulp die hij krijgt van familie De Bont uit Bladel! Dank!

2011
Hahmet zit inmiddels op een andere school, de Jabang Lower Basic School in Jabang. Wanneer kinderen in Gambia overstappen van de ene school naar de andere is het gebruikelijk dat ze het schooljaar overdoen. Hahmet is echter ‘gewoon’ bevorderd naar Grade 5 en zijn schoolresultaten zijn goed. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 24e in een groep van 52 leerlingen. Een heel aardig resultaat, waar Hahmet zelf best trots op was. Evenals zijn vader die ons ook dit jaar vroeg de sponsors uit Nederland (de heer en mevrouw De Bont uit Bladel) hartelijk te bedanken voor hun hulp. Zonder hen kon Hahmet niet naar school, zo vertelde vader, zeker niet nu hij geen werk heeft…

2010
Hahmet gaat naar Grade 4 van dezelfde school. “He is doing well at school. His conduct is very good”, lazen we op zijn rapport. Hij werd 18e uit een groep van 53 leerlingen en dat is lang niet slecht.

2009
Hahmet zit in Grade 3 van de Labakoreh Youna Basic Cycle School. Zijn schoolresultaten zijn goed. Vorig schooljaar werd hij 17e uit een groep van 55. “He is doing well at school”, stond verder op zijn rapport te lezen. Hahmet wordt gesponsord door de heer en mevrouw De Bont uit Bladel. Hahmet en zijn ouders zijn heel blij met deze hulp en bedanken de familie De Bont dan ook van harte!

Overigens wordt ook het broertje van Hahmet – Assan Bah – gesponsord. Wilt u meer weten over de familie Bah? Lees dan ook even het verhaaltje dat we bij Assan schreven. Ook op deze website.

<< | >>