Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Foday Jallow

11 april 2014, 13:11

Foday Jallow

Dit is Foday Jallow. Hij woont in Sambakuta en is geboren in 2002. Hij gaat naar de Kerr N’Dongo Primary School.

2013
Foday ging met prima resultaten over naar Grade 4 van de Kerr N’Dongo Primary School. Hij lijkt een voorbeeldige leerling. Zijn rapport toont prima cijfers en ook op zijn gedrag is, volgens zijn leraren, niets aan te merken. Keep it up, zouden wij zo zeggen!

Met dank aan de Frits Schrouff Foundation.

2012
Foday ging dit schooljaar naar grade 3 van de Kerr N’Dongo Primary School. Hij eindigde vorig jaar als 3e van zijn 18 medeleerlingen. Op zijn rapport lazen we: “Conduct very good and hard working. Keep it up!” Foday’s schoolgeld wordt ook dit jaar voldaan door de Stichting Frits Schrouff. Met veel dank namens zijn ouders, onderstreept door de hoofdonderwijzer van de school, die zonder deze hulp zeker een aantal leerlingen zou verliezen…

2011
Foday is over naar Grade 2. Volgens zijn ouders gaat hij graag naar school, maar moet hij er nog wel een beetje wennen. We zagen zijn rapport en daarop stond ‘playfull’. Foday eindigde dit schooljaar als 16e in een groep van 23 leerlingen.

2010
Foday zit in Grade 1. Zijn exacte geboortedatum is onbekend zoals bij de andere kinderen uit dit dorp. Hij woont samen met zijn vader en moeder en twee broertjes in een eenvoudig huisje, zonder enig meubilair. De mensen zijn arm en houden zich in leven door het verbouwen van wat cassave en pinda’s. De opbrengst is amper genoeg om van te leven. En daarom zijn ze heel blij met de komst van de grote tuin in Sambakuta en de hulp die ze ontvingen voor Foday van de Stichting Frits Schrouff Stichting uit Landgraaf.

<< | >>