Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Emmanuel Correa

11 april 2014, 11:40

Emmanuel Correa

Dit is Emmanuel Correa. Hij woont in Kololi en is geboren op 18 november 1994.

2013
Emmanuel is over naar Grade 12 van de Deeper Life Senior Secondary School. Hij gaat nog steeds graag naar school en haalt prima resultaten. Behalve voor rekenen, daar heeft hij blijkbaar wat meer moeite mee. We hebben Emmanuel aangeraden veel te oefenen, dan komt het vanzelf goed!

Met dank aan Henk de Heus uit Epen.

2012
Emmanuel is overgestapt naar een andere school dichterbij huis. Hier doet hij Grade 11 nog een keer over. Maar dat is, bij tussentijds overstappen, heel normaal in Gambia. De school waar Emmanuel nu heengaat, heet de Deeper Life Senior Secondary School. En daar heeft Emmanuel het prima naar zijn zin. Zijn rapport zag er prima uit, met resultaten die schommelden tussen ‘good’ en ‘very good’. En dat alles met dank aan Emmanuel’s sponsor, Henk de Heus, uit Epen.

2011
Emmanuel gaat inmiddels naar Grade 11 van de Charles Fowlis Senior Secondary School in Kanifing. Hij scoorde 10e uit een groep van in totaal 39 leerlingen en is zijn sponsor – Henk de Heus uit Epen – nog steeds erg dankbaar voor alle hulp!
Emmanuel’s rapport zag er prima uit. Zijn leerkracht schreef echter dat hij beter kon en dat hij wat harder zou moeten werken. Hetgeen we hem op zijn hart drukten, natuurlijk…

Emmanuel heeft laten doorschemeren dat hij graag naar een school dichterbij huis wil. Wij kunnen ons dat voorstellen en kijken of we iets voor hem kunnen betekenen. Wanneer het lukt om een school in de buurt te vinden, moet Emmanuel hoogstwaarschijnlijk wel een klas overdoen. Zo werkt dat in Gambia.

2010
Hij is overgegaan naar Grade 10 van de St. Theresa’s Upper Basic School in Kanifing.
Afgerlopen schooljaar werd hij 8e uit een groep van 54 leerlingen. De opmerkingen op zijn rapport bleven dezelfde: “Emmanuel is a good student. His results are very satisfactory. His conduct is good”.

2009
Emmanuel gaat naar de St. Theresa Upper Basic School in Kanifing en zit daar inmiddels in Grade 9. Emmanuel is een goede leerling die vorig schooljaar 6e werd uit een groep van 57 medeleerlingen. Op zijn rapport stond: “Emmanuel is a good student with very satisfactory results. His conduct is very good”. Emmanuel, maar ook zijn ouders zijn heel blij met alle hulp die ze krijgen en bedanken nadrukkelijk hun sponsor, Henk de Heus uit Epen.

<< | >>