Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Ebrima Jallow

11 april 2014, 13:06

Dit vrolijke kind is Ebrima Jallow uit Tanji, een vissersdorpje aan de kust. Ebrima is geboren op 12 mei 2003.

2013
Ebrima ging nipt over naar Grade 4 van de Tanji Lower Basic School. Volgens zijn docenten kan Ebrima veel beter. Zijn inzet is matig en zijn gedrag is ‘poor’. Erger nog: zijn verzuim was erg hoog. We hebben Ebrima gezegd dat dit volgend jaar beter moet en dat we anders voor een ander kind zouden kiezen. Hij beloofde natuurlijk beter zijn best te doen. En wij wachten af of ons strenge optreden resultaat heeft…

Annie en Pierre Boumans, bedankt voor jullie steun. We houden jullie op de hoogte!

2012
Ebrima zit inmiddels weer op de Tanji Primary School en gaat daar naar grade 3. Op zijn rapport lazen we dat hij als tiende eindigde in een groep van 37 leerlingen. Verder stond er: ‘Good performance but can improve’. We zullen zien. Hij vroeg ons overigens bedeesd om zijn sponsoren, Annie en Pierre Boumans uit Landgraaf, te bedanken voor hun onontbeerlijke steun. Bij deze.

2011
Ebrima is over naar Grade 3 van dezelfde school. Volgens zijn leraar is Ebrima minder speels en doet hij beter zijn best. Hij is een gemiddelde leerling. Zijn ouders zijn trots op hem en vooral op het feit dat Ebrima naar school kan! Ze bedanken hun sponsors uit Nederland – Annie en Pierre – dan ook hartelijk voor alle hulp!

2010
Ebrima gaat intussen naar Grade 2 van de Sanchabba Sulay Jobe Primary School. De levensomstandigheden van de familie Jallow zijn onveranderd. Vader gaat (niet ongevaarlijk!) de oceaan op om vis te vangen en moeder zorgt voor haar gezin en haar tuintje. Ebrima doet goed zijn best maar is nog wat speels. Hij is een gemiddelde leerling. Volgens zijn rapport kan hij beter en moet hij worden aangemoedigd om zijn best te blijven doen. Dat beloofde hij.

2009
Ebrima gaat naar de Tanji Primary School, Grade 1. Ebrima komt uit een jong en leuk gezin met in totaal 3 kinderen. Vader Jallow is visser en vaart met zijn collega’s in een pirogue de oceaan op om vis te vangen. Soms lukt dat aardig, maar soms valt de vangst erg tegen. De ouders van Ebrima zijn zijn sponsors, Annie en Pierre Boumans uit Landgraaf, dan ook erg dankbaar voor hun steun. Annie en Pierre sponsoren overigens ook het zusje van Ebrima: Isatou Jallow.

<< | >>