Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Dodou Njie

24 juni 2014, 21:30

Dodou Njie

Dit is Dodou Njie. Dodou is geboren op 7 april 1999 en woont in Kololi. Daar gaat hij naar de Seino Primary School.

2013
Dodou ging met glans over naar Grade 8 van de St. Theresa’s Lower Basic School. We zagen zijn eindrapport van Grade 7 en dat zag er prima uit. Dodou eindigde als 13e in een klas van 60 leerlingen en zijn rapport toonde voor alle vakken buitengewoon goede resultaten. “Brilliant”, zo schreef zijn onderwijzer. En dat allemaal dankzij de hulp van de familie Maas uit Soest.

2012
Dodou gaat tegenwoordig naar de St. Theresa’s Lower Basic School en wel naar Grade 7. Hij werd vorig schooljaar 10e van zijn klas die bestond uit 46 leerlingen. Op zijn rapport lazen we: “Dodou is a very good student. Good results.” En daar waren niet alleen Dodou, maar ook wij blij mee. En we gaan ervan uit dat zo’n mooi rapport ook zijn sponsors (familie Maas uit Soest) tevreden stemt!

2011
Dodou zit inmiddels in Grade 6 van de Seino Primary School. Grade 5 sloot hij met goed gevolg af. Hij eindigde als 10e in een groep van 34 leerlingen. Een prima resultaat! Vol trots kwam Dodou dan ook zijn rapport laten zien. Daarop lazen we o.a. het volgende: “Good performance. Dodou is dedicated and hard working. Conduct: good.”

Een modelkind, dus. Dat ons ook nog eens heel beleefd vroeg of wij zijn Nederlandse sponsors – de familie Maas uit Soest – hartelijk wilden bedanken voor alle steun. Bij deze!

2010
Dodou ging met glans over naar Grade 5 van de Seino Primary School. Hij had een prachtig eindrapport en eindigde als 3e van zijn klas. Volgens zijn moeder is Dodou een heel ‘gemakkelijk’ kind. “Dodou is a nice boy“vertelde ze.

Helaas overleed eerder dit jaar zijn sponsor, mevrouw van Rossenberg. Heel sympathiek besloot de familie Maas uit Soest de betaling van het schoolgeld over te nemen. Dodou en zijn moeder zijn daarover geïnformeerd. Namens het gezin Njie betuigden moeder hun medeleven en vroeg zij de familie Maas heel hartelijk te bedanken voor de grote steun die het betalen van het schoolgeld voor hen betekent.

2009
Dodou zit in in Grade 4 zit. Dodou is een leuk kind dat het op school prima doet. Op zijn rapport stond dan ook te lezen: “Conduct very good”. Tot het schooljaar 2009/2010 werd Dodou gesponsord door mevrouw Rossenberg uit Eindhoven. Helaas is zij in de zomer van 2010 plotseling overleden. Ondanks het verdriet hebben haar zoon en schoondochter én hun twee kinderen ons laten weten dat zij Dodou in de toekomst graag willen blijven ondersteunen. Waarvoor natuurlijk onze bijzondere dank. Dodou en zijn familie brengen wij in september persoonlijk op de hoogte van het overlijden van mevrouw Rossenberg. Ook zij zullen ongetwijfeld verdrietig zijn. Tegelijkertijd zullen ze niet weten hoe zij de heer en mevrouw Maas én hun twee kinderen, allen woonachtig in Soest, moeten bedanken voor het voortzetten van de hulp.

<< | >>