Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Idrissa (Idi) Bojang

6 februari 2014, 22:01

Idrissa Bojang

Hiernaast ziet u Idrissa (Idi) Bojang. Idrissa is hoogstwaarschijnlijk geboren in 1999. Hij is de “grote” broer van Pabi, die ook terug te vinden is op onze site.

De vader en moeder van Idrissa en Pabi verdienen samen de kost. Ze hebben een tuin waarin onder andere bananen verbouwd worden. Die verkopen ze, evenals verschillende soorten groenten, op de markt. Zo zijn ze tenminste van enig inkomen verzekerd.

2013
Idrissa’s eindresultaten waren ook dit jaar bijzonder goed. Hij is dan ook over naar Grade 7 van de Sokuta Lower Upper School. Volgens zijn onderwijzer behoort Idrissa tot de beste leerlingen van zijn klas. En daar mogen zijn sponsors – de familie Arets uit Heerlen – best trots op zijn!

2012
Idrissa is, evenals zijn broer Pabi, glansrijk over naar Grade 6. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 3e van de 38 leerlingen in zijn klas. Op zijn rapport lazen we dan ook het volgende: “Idi is a very good student. He is working hard. Very good conduct”. Een leerling om trots op te zijn, dus!

Vorig jaar verloor Idrissa een oudere zus en een oudere broer. Respectievelijk na een desastreus verlopen bevalling en door verdrinking. Een grote klap voor dit gezin en hun familie en vrienden. Hopelijk blijft hen verdere ellende bespaard en kunnen Idrissa en zijn broertje Pabi dit jaar al hun energie in school steken. Dat doen ze nou eenmaal graag!

2011
Idrissa gaat nog steeds met veel plezier naar school. En ook in Grade 5 is het hem gelukt als eerste te eindigen in een klas met maar liefst 44 leerlingen! Vol trots kwam Idi dan ook zijn rapport laten zien. “Idrissa has done very well, very good. Keep it up”, stond daarop te lezen. En dat allemaal dankzij de hulp van de familie Arets uit Heerlen. Waarvoor opnieuw heel veel dank!

2010
Ook in Grade 4 doet Idrissa het geweldig! Nog steeds een prima leerling die erg hoog scoort op school!

2009
Idrissa en Pabi gaan naar dezelfde school (de Sokuta Primary School) en zitten daar in dezelfde klas (Grade 3). En doet Pabi het al geweldig (hij eindigde als 2e van zijn klas), Idrissa doet het nog net iets beter (hij eindigde inderdaad als 1e)! Hun ouders zijn natuurlijk ontzettend trots en vroegen ons meerdere malen de sponsors van hun kinderen hartelijk te bedanken. Bij deze, familie Arets uit Heerlen: heel veel dank voor jullie steun aan Idrissa!

<< | >>