Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Biram Jallow

11 april 2014, 12:59

Biran Jallow

Dit is Biram Jallow. Biram is geboren op 17 juni 1999 en woont in het dorpje Kololi. Biram gaat naar de Hermann Gmeiner Lower Basic School, de school van het bekende SOS Kinderdorp.

2013
Biram zit inmiddels in Grade 8 van de SOS Gmeiner Lower Basic School. Volgens zijn onderwijzer heeft Biram het afgelopen schooljaar hard gewerkt. Hij eindigde als 21e van in totaal 36 leerlingen en had een mooi eindrapport.
En dat allemaal dankzij Thea Sporken uit Landgraaf. Dank!

2012
Biram ging over naar Grade 7 van de Herman Gmeiner Lower Basic School. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 11e in een groep van 37 leerlingen. “Very good results”, lazen we dan ook op zijn rapport en dat klopte. Biram had een mooie eindlijst waar hij én zijn sponsors (Thea Sporken en Pierre Wetzels uit Landgraaf) zeker trots op mogen zijn!

2011
Biram is over naar Grade 6. Hij eindigde afgelopen schooljaar als 12e in een groep van 37 leerlingen. Hij had een mooi rapport met goede cijfers. Af en toe prijkte er zelfs ‘excellent’ op zijn rapport. Toch kan Biram volgens zijn onderwijzer nog beter. We zullen zien…

Tijdens ons laatste bezoek aan de familie Jallow hoorden we dat vader geen werk meer heeft. Gelukkig heeft moeder werk gevonden als kokshulp in een van de hotels, maar het kost het gezin moeite het hoofd boven water te houden. Zij zijn Thea en Pierre uit Landgraaf dan ook zeer dankbaar voor hun steun!

2010
Biram zit nu in Grade 5. Hij is 15e uit een klas van 35. Op zijn eindrapport stond dit jaar te lezen: Very good performance Promoted to Grade 5.

2009
Op school gaat het prima. Biram eindigde het afgelopen jaar als 9e van in totaal 35 leerlingen en is bevorderd naar Grade 4. Zijn familie is beretrots en showde – tijdens ons laatste bezoek – Biram’s rapport. Hierop stond, naast heel veel goede cijfers, ook nog het volgende: “Biram has done well (very good to excellent)”.

Biram Jallow’s schoolgeld wordt overigens ook dit jaar betaald door Thea Sporken en Pierre Wetzels uit Landgraaf. Waarvoor Biram’s hartelijke dank!

<< | >>