Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Baboucar (BK) Darboe

11 april 2014, 11:45

Baboucar Darboe

Dit is Baboucar Darboe. Hij is geboren op 14 september 1999 en woont in Sanchabba. Baboucar woont bij zijn opa en oma met drie broers en zussen van zijn moeder en drie andere kleinkinderen. Zijn moeder, Adama, heeft hem en zijn zusje naar opa en oma gebracht omdat ze niet meer voor haar twee kinderen kon zorgen. Dankzij de hulp van dhr. Maas uit Voerendaal kan Baboucar naar school blijven gaan. Tot grote blijdschap van deze jongen en zijn familie!

2013
Baboucar ging over naar Grade 7 van de Bakoteh Upper Basic School. We zagen zijn rapport en dat zag er best aardig uit. Hij scoorde voor alle vakken ruim voldoende, behalve voor lezen en Engels. Maar daar gaat hij dit jaar extra zijn best voor doen, zo zei Baboucar. Baboucar eindigde overigens als 25e van de 36 klasgenoten en wij hebben hem gezegd dat zijn sponsors, de Gebr. Maas uit Voerendaal, daar zeker tevreden mee zijn!

2012
Baboucar gaat dit schooljaar naar Grade 6 van de Bakoteh Annex Lower Basic School. Hij haalde goede studieresultaten en eindigde als 22e van de 42 medeleerlingen uit zijn klas. De heer Maas wordt ook dit jaar heel hartelijk bedankt voor zijn hulp, waardoor BK naar school kan gaan.

Jammer dat de opa van Baboucar onlangs overleed. Opa maakte heel mooi houtsnijwerk en was iemand die we al heel lang kenden. Baboucar, en wij, zullen hem missen!

2011
Baboucar is bevorderd naar Grade 5. Vol trots kwam hij zijn rapport laten zien en dat zag er prima uit. Hij scoorde 16e uit 40 leerlingen en op zijn gedrag was niets aan te merken. Ook Baboucar’s leerkracht lijkt tevreden: “Good performance, but can improve”.
Baboucar gaat overigens graag naar school en wil zijn sponsor – dhr. Maas uit Voerendaal – dan ook hartelijk danken voor alle hulp.

2010
Baboucar gaat naar de Bakoteh Annex Lower Basic School, grade 4. Op zijn rapport lazen we:┬┤He is really above average. He should be promoted. Number in class is 15th out of 47. Keep up the good effort┬┤.

<< | >>