Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Aramata Sonko

10 september 2014, 11:56

Aramata Sonko

Hiernaast ziet u Aramata Sonko. Aramata is geboren op 14 januari 2005 en woont in Kajatta Village op Ginnack Island, Gambia. Mooi maar wel wat geisoleerd. Het gezin Sonko telt zes kinderen: twee meisjes en vier jongens. Vader Sonko is ‘watchman’ en dus werkzaam in de beveiliging. Helaas is daarmee amper droog brood te verdienen. Ander werk ligt overigens evenmin voor het oprapen. Moeder Sonko draagt de dagelijkse zorg voor het gezin en werkt hard in de tuin. Dat levert eten en (heel) soms zelfs wat geld op!

2013
Aramata is over naar Grade 3 van de Ginnack Lower Basic School. Ook dit jaar eindigde ze in de middenmoot, als 18e in een klas van 34 leerlingen. Aramata deed goed haar best, zo lazen we op haar rapport en ook op haar gedrag was niets aan te merken. Ga zo door, Aramata!

Met dank aan Ida en Paula voor hun steun.

2012
Aramata gaat nu naar Grade 2 van de Ginnack Lower Basic School. Zij sloot vorig schooljaar af als 21e van de 42 klasgenoten. “Good study results”, zo lazen we op haar rapport. Een mooi resultaat waar Ida Huijgens en Paula den Broeder, die haar op het eiland bezochten, zeker blij mee zullen zijn. Dank Ida en Paula voor jullie steun.

2011
Aramata gaat dit jaar voor het eerst naar school. Ze zit in Grade 1 van de Ginnack Lower Basic School en is daar erg trots op. Ook haar ouders zijn blij dat hun dochter naar school kan en danken Ida Huijgens en Paula den Broeder dan ook hartelijk voor hun steun!

<< | >>