Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Amadou Cham

6 februari 2014, 23:09

Amadou Cham

Hiernaast ziet u Amadou Cham. Amadou woont in Sokuta Central en is geboren op 8 februari 1998.

2013
Amadou is over naar Grade 9 van de Bakoteh Upper Basic School. We zagen zijn rapport en dat zag er prima uit. Amadou eindigde afgelopen schooljaar als 11e van maar liefst 48 leerlingen en daar was hij zelf best een beetje trots op. Terecht, natuurlijk. Wij, op onze beurt, hebben hem verteld dat ook wij en vooral zijn sponsors – de familie Tielemans uit Heerlen – heel tevreden zijn!

2012
Amadou gaat nu naar grade 8 van de Bakoteh Upper Basic School. Hij was een deel van het afgelopen schooljaar ziek en kon niet aan de eindproefwerken meedoen. We zagen, als bewijs, een briefje van de dokter en bovendien een eindrapport waarop stond dat Amadou, gezien zijn eerdere resultaten, toch naar grade 8 mocht overgaan. Gelukkig. Hij bedankte Els, Huib en Huib jr. voor hun hulp en beloofde dit schooljaar erg zijn best te doen en niet meer ziek te worden…

2011
Amadou zit nog steeds op de Sokuta Lower Basic School, waar hij glansrijk over ging naar Grade 7. Zijn schoolresultaten waren afgelopen jaar opnieuw prima en verraden dat Amadou graag naar school gaat. Hij is overigens een kei in Engels en gedraagt zich voorbeeldig. Ook thuis zet Amadou zijn beste beentje voor. Volgens zijn trotse vader helpt Amadou zijn ouders met allerlei klusjes in de compound. Daarnaast is Amadou nog steeds verzot op voetbal. Zowel Amadou als zijn ouders vroegen ons nadrukkelijk om Els, Huib en Huib jr. te bedanken voor alle hulp. Bij deze!

2010
Amadou doet het op school weer prima! Hij gaat momenteel naar Grade 6 van de Sokuta Lower Basic School en eindigde als 4e van zijn groep klasgenoten. En die klas telde maar liefst 45 leerlingen! Op zijn rapport stond: “An impressive price of work. Keep up the good work. Remarks: good conduct, good results.” Natuurlijk was Amadou heel blij met zijn behaalde resultaten die hij vol trots toonde. En zijn moeder straalde natuurlijk ook helemaal. Leuk hoor.

2009
Amadou gaat naar de Sokuta Lower Basic School en zit inmiddels in Grade 5. Op school gaat het hartstikke goed! Afgelopen schooljaar eindigde Amadou als 3e in een groep van 49 leerlingen! Volgens zijn ouders is Amadou een “goede jongen, die heel graag voetbalt”. Wij sluiten ons daarbij aan. Als wij hem zien is Amadou altijd vrolijk! Bovendien is hij ontzettend blij met de steun uit Nederland. Hij vroeg ons dan ook om zijn sponsors Els en Huib Tielemans uit Heerlen te bedanken voor hun hulp en doet zijn Nederlandse broer Huib jr. de hartelijke groeten!

<< | >>