Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Alieu Corr

11 april 2014, 11:34

Alieu Corr

Dit is Alieu Corr. Hij is geboren in 1999 en woont in Lamin Village.

2013
Alieu zit inmiddels in Grade 8 van de St. Peters Technical Junior Secondary School in Lamin Village. We zagen Alieu’s rapport en dat zag er prima uit. Niet alleen zijn cijfers waren ruim voldoende, maar ook zijn gedrag was ‘excellent’! Kortom, een student om trots op te zijn, familie Paas uit Heerlen!

2012
Alieu gaat naar Grade 7 van de St. Peters Lower Basic School. Een mooie maar ook grote school, waar niet zomaar iedereen terecht kan. We spraken met de directeur en die vertelde ons dat ‘aspirant’ leerlingen een test moeten afleggen voordat ze worden toegelaten. De studieresultaten van Alieu waren dit jaar zonder meer goed en hij bedankte de heer en mevrouw Paas nadrukkelijk voor hun steun.

2011
We spraken Alieu’s vader die ons vertelde dat Alieu dit schooljaar Grade 5 een keertje over doet. Afgelopen jaar heeft hij – wegens ziekte – namelijk erg veel moeten missen. Na een lange periode van koortsaanvallen bleek Alieu TBC te hebben. En dat is niet niks. Alieu voelde zich erg ziek en moest maar liefst 6 maanden medicijnen slikken. Gelukkig gaat het inmiddels weer een stuk beter: Alieu voetbalt alweer! Vader heeft ons beloofd dat Alieu dit jaar extra zijn best zal doen en vroeg ons de familie Paas uit Nederland hartelijk te bedanken voor alle hulp. Bij deze!

2010
Alieu is over naar Grade 5 van de St Peter’s Primary School in Lamin Village. Hij is een slim ventje en gaat graag naar school. Dat hij daar ook wel zijn best doet blijkt uit de resultaten: afgelopen schooljaar eindigde hij als 5e van zijn klas! Op zijn rapport lazen we: “Alieu is a punctual and hardworking student. Keep up the encouragements on him to study even harder next year”. Ja, ja. Alieu’s moeder spraken we ook en ze vertelde dat ze Alieu altijd op het hart drukte goed zijn best te doen. Hun Nederlandse vrienden betaalden immers niet voor niets zijn schoolgeld.

2009
Alieu zit inmiddels in Grade 4. Alieu gaat graag naar school en doet het daar uitstekend. Afgelopen schooljaar eindigde Alieu als 23e in een groep van in totaal 113 leerlingen (verdeeld over meerdere klassen)! Alieu’s schoolgeld wordt overigens ook dit jaar weer betaald door de familie Paas uit Heerlen. Alieu’s moeder vroeg ons met klem om de familie Paas te bedanken voor alle steun. Ze is er echt ontzettend blij mee!

<< | >>