Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Ibrahima Krubally

24 juni 2014, 20:15

Alhagie Kebba Jallow

Dit is Ibrahima Krubally. Ibrahima is geboren in 1995.

2013
Ibrahima is over naar Grade 11 van de St. Augustinus Senior Secondary School. We zagen Ibrahima’s rapport en dat zag er – op 1 onvoldoende na – prima uit! Volgens zijn docenten is Ibrahima nog steeds zeer gemotiveerd en wij hopen van harte dat dit zo blijft…
Ibrahima zelf bleef er rustig onder, maar vergat niet zijn sponsors – de familie Paulissen uit Landgraaf – hartelijk te bedanken voor alle hulp.

2012
Tijdens ons bezoek aan Gambia vertelde Ibrahima Krubally ons dat hij veranderde van school. Hij gaat nu naar de Saint Augustins Senior Secondary school, waar meer (via Stichting Sanchabba) gesponsorde studenten heengaan. Overigens is Ibrahima ondanks zijn overstap ‘gewoon’ bevorderd naar Grade 10. De studieresultaten van het afgelopen schooljaar waren dan ook heel goed. Hij is een uitstekende en gemotiveerde student waarvan we, als hij zo doorgaat, nog heel wat kunnen verwachten. Ibrahima is de familie Paulissen uit Landgraaf nog altijd heel dankbaar dat zij zijn schoolgeld betalen.

2011
Ibrahima zit inmiddels in Grade 9 van de Keitaya Upper Basic School in Velingara. Grade 8 sloot hij met goed gevolg af. We zagen zijn rapport en dat liet niets te wensen over. Zijn rapportcijfers waren prima en volgens zijn leerkracht is “Ibrahima a hard working boy”. Ibrahima gaat graag naar school en is de familie Paulissen uit Landgraaf dankbaar voor het feit dat zij dit mogelijk maken!

2010
Nu zijn geboortebewijs is gevonden weten we ook zijn precieze namen en zijn geboortedatum: 10 juli 1995. Ibrahima gaat nu naar de Keitaya Upper Basic School in Velingara en zit daar in Grade 8. Op school gaat het goed al was Ibrahima een tijdje ziek. Maagklachten en malaria. Een verklaring van de dokter en de opnamepapieren van het ziekenhuis lieten dat zien. Zijn studieresultaten leden er niet onder. Op zijn rapport stond te lezen: “A really hard working student. Impressive performance but still need some help. Very serious.”

2009
Ibrahima gaat naar de Kunkunyang Kitaye Junior School in Yundum en zit daar inmiddels in Grade 7. Op school gaat het goed en zijn vader en moeder zijn dan ook erg trots. Zelf kunnen zij het schoolgeld niet betalen. De vader van Ibrahima is metselaar en zijn moeder verkoopt groente uit eigen tuin. Hun inkomsten zijn karig. Zeker wanneer je bedenkt dat ze acht kinderen moeten onderhouden. Gelukkig krijgt Ibrahima hulp uit Nederland. De familie Paulissen uit Landgraaf betaalt zijn schoolgeld en daar is het gezin Jallow erg mee geholpen. Bedankt!

<< | >>