Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Alhagie Kebba Jallow

10 september 2014, 13:07

Alhagie Kebba Jallow

Hiernaast ziet u Alhagie Kebba Jallow. Alhagie woont in Sokuta en is (zo blijkt nu) geboren op 31 januari 1990. Dankzij de hulp van Annemie Hoebers uit Landgraaf kan Alhagie (nog steeds) naar school.

2013
Alhagie is bevorderd naar Term 4 van de ABE Business Management Studie aan het GTTI. Dit jaar doet hij eindexamen, we zijn benieuwd! Net als zijn sponsor Annemie Hoebers uit Landgraaf en Ria de Leeuw die enkele bijkomende studiekosten voor Alhagie betaalt.

2012
Alhagie ging over naar ‘leergang 3’ van de in totaal 4 delen omvattende ABE Business Management Training aan het GTTI. Alhagie doet het prima en we verwachten veel van hem in de toekomst. Business is immers ‘booming’ in Afrika, schrijven de kranten…

2011
Alhagie gaat ook dit schooljaar naar het GTTI. De opleiding Business Management bevalt uitstekend en Alhagie haalt prima resultaten. Hij hoopt dit schooljaar zijn opleiding aan het GTTI af te ronden en heeft ons gevraagd zijn sponsor Annemie Hoebers uit Landgraaf nogmaals hartelijk te bedanken voor haar hulp. Bij deze!

2010
Hij heeft inmiddels eindexamen gedaan en wachtte, zoals vele anderen, nog op
de uitslag ervan. Vaak wordt die uitslag pas bekendgemaakt na de schoolvakantie. Niet zo handig maar we kunnen er niets aan doen. Alhagie was zeker van zijn diploma en schreef zich in bij het Gambia Technical Training Institute (GTTI). Een zeer bekende onderwijsinstelling in Gambia. Hij startte inmiddels met Business Management Studies.

2009
Hij zit inmiddels in Grade 12 van de Gambia High School in Banjul en doet dit schooljaar eindexamen. Wij gaan ervan uit dat Alhagie zijn diploma haalt, want tot nu toe waren zijn schoolresultaten altijd prima. Ook Alhagie heeft vertrouwen in zijn toekomst die er, dankzij de jarenlange steun van Annemie, tamelijk rooskleurig uitziet! Annemie, bedankt!

<< | >>