Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Zakaria Sanneh

24 juni 2014, 22:22

Zakaria Sanneh

Hiernaast ziet u Zakaria Sanneh. Zakaria is geboren op 13 januari 1997 en woont in het plaatsje Bundung, waar hij de Bundung Lower Basic School bezoekt.

2013
Zakaria zit inmiddels in Grade 8 van de Latrikunda Sabiji Upper Basic School.Hij sloot Grade 7 met gemiddelde resultaten af. Volgens zijn onderwijzer heeft Zakaria zijn best gedaan. En dat is het belangrijkste!
Zakaria zelf is nog steeds blij dat hij de kans krijgt naar school te gaan. En daar is hij de familie Venhovens uit Landgraaf dan ook nog steeds erg dankbaar voor.

2012
Zakaria gaat dit schooljaar naar Grade 7 van de Latrikunda Sabiji Lower Basic School. Vorig schooljaar eindigde hij als 11e van zijn 40 klasgenoten. “Good results and extremely well conduct”, zo lazen we op zijn rapport. Met dank aan zijn sponsor, John Venhovens, natuurlijk.

2011
Zakaria is over naar Grade 6. Hij gaat graag naar school en eindigde afgelopen schooljaar als 19e in een groep van 46 leerlingen. Tijdens ons bezoek aan Gambia, kwam Zakaria zijn rapport laten zien. Daarop lazen we het volgende: “Conduct good. He is doing well, but needs encouragement to improve his results”. Met andere woorden: het gaat goed op school! Zijn ouders zijn trots op Zakaria en op het feit dat de familie Venhovens uit Landgraaf voor hun zoon het schoolgeld betaalt. Dat is voor hen een grote eer, waarvoor zij deze limburgse familie ontzettend dankbaar zijn!

2010
Zakaria zit (pas) in Grade 5 en ligt dus iets achter op sommige van zijn leeftijdsgenoten. Deze achterstand heeft overigens niets met zijn intelligentie of inzet te maken. Zakaria’s ouders konden zijn schoolgeld simpelweg niet altijd betalen. Vandaar. Gelukkig kan Zakaria vanaf komend schooljaar aan een inhaalslag beginnen. En daar is hij zijn sponsor, de familie Venhovens uit Landgraaf, erg dankbaar voor.

<< | >>