Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Muhammed Camara

6 februari 2014, 22:39

Muhammed Camara

Dit is Muhammed Camara. Volgens de Gambianen die het kunnen weten is het een gelukskind. Hij is namelijk geboren 1 januari 2000…

2013
Muhammed veranderde afgelopen schooljaar van school. Hij zit nu op de Anne Marie River Basic Cycle School. We zagen zijn eindrapport en dat zag er prima uit. Hopelijk lukt het hem deze resultaten vol te houden. Muhammed voetbalt overigens nog steeds erg graag. Het is zijn grootste hobby, zo liet hij ons weten. En dat nieuwtje geven wij graag door aan zijn sponsors, Herm en Lies Wetzels.

2012
Dit gelukskind had zijn jaar niet…
Muhammed bleef namelijk zitten. Hij doet Grade 5 van de Jamisa Primary School dan ook over. Volgens zijn docent heeft Muhammed vooral veel problemen met lezen. En dat is eigenlijk de reden om hem de vijfde klas te laten overdoen. Misschien is hij dyslectisch, maar daar hebben ze in Gambia nog niet veel over gehoord. We hopen er het beste van. Hoe dan ook, Muhammed bedankte Lies en Herm Wetzels met een ‘big smile’ voor het schoolgeld en heeft er alle vertrouwen in volgend jaar wel over te gaan.

2011
Muhammed eindigde afgelopen schooljaar als 19e van in totaal 50 leerlingen. Dat was helemaal niet slecht! Op zijn rapport lazen we: “He has done very good” en daar was hij vanzelfsprekend erg trots op!

Het gezin Camara telt in totaal 4 kinderen. Twee jongens en twee meisjes. Moeder heeft een baantje bij een Nursery School, maar dat levert amper iets op. De vader van Muhammed heeft momenteel geen werk, maar doet erg zijn best een baantje te vinden. Het gezin Camara leeft in armoede en Muhammed slaapt zelfs op de grond…

Geen wonder dat de familie erg blij is met de hulp uit Nederland en de sponsors van Muhammed – Lies en Herman Wetzels uit Landgraaf – hartelijk danken voor alle steun!

2010
Muhammed woont in Brikama en gaat naar de Jamisa Primary School, Grade 4. De familie van Muhammed is arm en is dan ook zeer blij met de hulp uit Nederland. Over de gezinssamenstelling bestaat nog enige onduidelijkheid. Niet dat dat heel erg belangrijk is, maar toch. Zodra we meer informatie hebben, geven we die aan u door. Muhammed, op zijn beurt, bedankt zijn sponsors – Lies en Herman Wetzels uit Landgraaf – in ieder geval heel hartelijk voor hun steun!

<< | >>