Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Muhammed Manga

24 juni 2014, 20:19

Muhammed Mangar

Hiernaast ziet u Muhammed Manga. Hij woont in Brikama Nema en is geboren op 9 januari 1999. Muhammed komt uit een zeer arm gezin (met 3 kinderen) en is dolblij dat hij – dankzij hulp uit Nederland – de kans krijgt naar school te gaan. Muhammed’s vader is timmerman en werkt soms in Banjul, de hoofdstad van Gambia. Moeder zorgt dan voor het gezin.

2013
Muhammed is over naar Grade 5 van de Kabafita Lower Basic School. En hoe! Muhammed eindigde afgelopen schooljaar als 2e van in totaal 43 leerlingen. Geen wonder dat we op zijn rapport het volgende lazen: “Very good results and outstanding student!”. Kortom, een student om trots op te zijn! En dat allemaal dankzij de steun van Marie-José Castermans. Waarvoor dank!

2012
Muhammed gaat nu naar grade 4 van de Kabafita Lower Basic School. Hij deed afgelopen schooljaar goed zijn best en eindigde als 2e van in totaal 46 leerlingen in zijn klas. “Very, very good student”, stond als opmerking op zijn eindrapport dat hij trots liet zien. Met dank aan Marie José Castermans voor haar dankbaar aanvaarde steun.

2011
Muhammed sloot Grade 2 af als 1e van in totaal 45 leerlingen! Op zijn rapport lazen we het volgende: “He is a quiet and hard working pupil in class. Let him keep it up! Uiteraard is hij over naar Grade 3, waar hij reikhalzend naar uit kijkt…

Muhammed’s moeder is erg trots op haar zoon en nog steeds erg blij met de hulp van José Castermans uit Maastricht. Ze bedankt haar dan ook uit de grond van haar hart!

2010
Muhammed is over naar Grade 2! Hij gaat graag naar school en haalt daar prima resultaten.

2009
Omdat Muhammed nooit eerder naar school kon, moet hij (ondanks zijn leeftijd) bij het begin beginnen. Hij zit dus in Grade 1 van de Kabafita Primary School, maar vindt dat zeker niet erg! Muhammed’s schoolgeld wordt overigens betaald door José Castermans uit Maastricht. Waarvoor dank!

<< | >>