Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mariama Tamba

10 september 2014, 12:36

Mariama Tamba

Dit is Mariama Tamba. Zij woont in Brikama en is geboren op 28 september 1998. Naast Mariama telt het gezin Tamba nog zeven kinderen. Vader is metselaar en ‘hopt’ van baan naar baan. Hij is bepaald niet te lui om te werken en doet erg zijn best om genoeg geld te verdienen voor zijn gezin. Moeder zorgt voor het huishouden en de kinderen. Ondanks het feit dat het gezin het niet breed heeft, lijken alle gezinsleden erg gelukkig. En dat komt mede door de hulp van mevrouw Ummelen-Hubben uit Heerlen. Waarvoor dank!

2013
Mariama doet Grade 8 een jaartje over. Volgens haar docenten van de Kabafita Upper Basic School was dat nodig. Ze doet haar best, maar heeft blijkbaar wat extra hulp en uitleg nodig. We zullen zien of een jaartje doubleren tot betere resultaten leidt. Mariama heeft ons in ieder geval beloofd hard te werken en goed op te letten! Dat is een begin!

Met dank aan mevrouw Ummelen voor haar hulp.

2012
Mariama zit nog steeds op de Kabafita Upper Basic School. Ze gaat dit schooljaar naar grade 8. Zij is een gemiddelde leerling en zou volgens haar onderwijzer iets beter moet kunnen. Mariama beloofde ons dan ook goed haar best te doen! En ze vroeg ons haar sponsor, mevrouw Ummelen, te bedanken voor de meer dan welkome steun.

2011
Mariama sloot Grade 6 met goed gevolg af: ze eindigde als 4e in een groep van 40 leerlingen! Ze hoort dus tot de betere studenten en had een mooi rapport waar haar ouders (en zijzelf) erg trots op zijn.

2010
Mariama gaat naar de Kabafita Primary School, Grade 6. Haar schoolgeld wordt betaald door mevrouw Ummelen-Hubben uit Heerlen. Waarvoor hartelijke dank!

<< | >>