Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mariama Gitteh

11 april 2014, 12:28

Mariama Gitteh

Dit is Mariama Gitteh. Ze is geboren op 31 maart 2006 en woont in Kanifing
South.

2013
Mariama zit inmiddels in Level 3 van de Faith Nursery School. Volgens haar leraren sloot ze Level 2 met uitstekend resultaat af. En dat zagen we ook terug op haar rapport: “Very good, keep it up!”, stond daarop te lezen.

Mariama zelf bleef er bescheiden onder. Of gewoon verlegen, dat kan ook. Haar moeder was echter beretrots en bedankte José en Rob Aussems opnieuw hartelijk voor alle hulp!

2012
Mariama gaat dit schooljaar naar Level 2 van de Faith Nursery School. Op haar eindrapport van vorig jaar lazen we: “She is trying hard. Punctual at school. Good student”. Hopelijk houdt ze dat vol! Met dank aan Jose en Rob Aussems voor hun gewaardeerde steun.

2011
Mariama gaat inmiddels naar Level 1 van dezelfde school. Ze gaat graag naar school en oogt nog steeds als een vrolijk en spontaan kind. Haar moeder kwam ons persoonlijk bedanken voor het feit dat Mariama naar school kan. Wij hebben haar gezegd dat we deze boodschap doorgeven aan de sponsors. Bij deze!

2010
Mariama gaat nu naar de Faith Nursery School. Zij komt uit een arm gezin. Vader en moeder zijn gescheiden en moeder moet het met twee kinderen, Mariama en Mohammed, alleen zien te rooien. Met z’n drietjes wonen ze in een erg armoedige compound. Moeder probeert door het verkopen van fruit etc in hun levensonderhoud te voorzien. Haar familie, die het ook niet breed heeft, springt af en toe bij. Mariama is een leuk speels kind dat onbevangen de wereld inkijkt en heel blij is met de steun die ze ontving van Jose en Rob Aussems te Kerkrade.

<< | >>