Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Mamjarra Corra

11 april 2014, 11:37

Mamjarra Corra

Dit is Mamjarra Corra. Mamjarra is geboren op 4 januari 2001 en woont in het dorpje Sanchabba Sulay Jobe. Haar familie is erg arm, mede doordat haar vader bijna blind is en niet kan werken.

2013
Mamjarra ging glansrijk over naar Grade 5 van de Sanchabba Lower Basic School. We zagen Mamjarra’s rapport en dat zag er prima uit. Mamjarra eindigde als 5e van in totaal 47 medeleerlingen. Volgens haar leraar doet ze ‘t prima. Hij denkt zelfs dat ze ‘aan de top’ zou kunnen eindigen. Maar dan moet ze nog iets harder werken… Tsja…

Mamjarra zelf zag er heel tevreden uit. Met grote dank aan Henny Breeve uit Veldhoven.

2012
Mamjarra gaat inmiddels naar Grade 4 van de Sanchabba Lower Basic School. Zij werd 13e van haar klas waarin in totaal 43 leerlingen zitten. Mamjara vertelde heel graag naar school te gaan. En dat werd bevestigd door de resultaten op haar rapport. We lazen het volgende: ‘Excellent study results’. Top! Ook Mamjarra was daar zichtbaar trots op en bedankte Henny Breeve voor de ontvangen steun.

2011
Tijdens ons bezoek was Mamjarra opnieuw net hersteld van malaria; een tropische ziekte die ieder jaar tijdens het regenseizoen slachtoffers eist. Mamjarra was flink ziek geweest, maar voelde zich nu fit genoeg om ons haar rapport te laten zien. Daarin lazen we dat ze over was naar Grade 3 en afgelopen schooljaar als 17e eindigde op een groep van 47 leerlingen. Prima! Ook op haar gedrag was niets aan te merken, zo bleek uit de volgende opmerkingen van haar leraar: “Mamjarra is polite and respectfull and hard working”.
Mamjarra zelf bleef heel bescheiden en zei ons het vooral erg leuk te vinden op school. Ze vroeg ons ook om haar sponsor – Henny Breeve uit Veldhoven – te bedanken voor alle hulp. Bij deze!

2010
Mamjarra is over naar Grade 2. Ze gaat graag naar school en behaalt daar prima resultaten. Ze heeft – gelukkig – geen last meer van malaria!

2009
Mamjarra gaat dit jaar (voor het eerst!) naar de Sanchabba Primary School. Op het moment dat de foto hiernaast werd gemaakt had Mamjarra nog last van malaria. Ze was gelukkig snel beter en ging met veel plezier en vol trots naar school. Het spreekt voor zich dat Mamjarra haar sponsor – Henny Breeve uit Veldhoven – erg dankbaar is!

<< | >>