Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Linda Sarjor

10 september 2014, 11:18

Linda Sarjo

Dit is Linda Sarjor. Zij is geboren op 8 augustus 2001 en woont in Kololi.

2013
Linda is over naar Grade 7 van de St. Theresa’s Junior Secondary School. Zij eindigde afgelopen schooljaar als 16e van de 38 leerlingen. Op haar haar rapport lazen we alleen positieve opmerkingen: “good”, “very good” en “excellent”. Verder schreef de leraar het volgende: “works hard and pays attention”. Een voorbeeldleerling, dus. En daarvoor hebben we haar, ook namens haar sponsor Britt Cieters, een schouderklopje gegeven!

2012
Linda heet niet Sarjo (achternaam), zoals we altijd dachten, maar SarjoR. Met een r op het einde. Zo kom je nog eens ergens achter…
Hoe dan ook, Linda zit inmiddels op de Janet Lower Basic School, Grade 6. Haar resultaten zijn goed en het leek ons dat Linda erg gemotiveerd is om er goede cijfers uit te slepen. Zij bedankt de familie Cieters hartelijk voor hun steun en hoopt hen eens in Gambia te mogen zien.

2011
Linda zit inmiddels in Grade 5 van dezelfde school. Ze is erg trots op het feit dat ze naar school kan en doet, volgens haar ouders, goed haar best. Ook op school zijn ze tevreden over Linda. Volgens de hoofdmeester is het meisje heel leergierig en serieus. De ouders van Linda bedanken de sponsors uit Nederland, Britt Cieters en familie, hartelijk voor alle hulp!

2010
Linda gaat naar de Janet International Primary School in Sanchabba en zit in Grade 3. Ze heeft het prima naar haar zin op school en haalt mooie cijfers. Linda woont bij haar vader en moeder en heeft nog een jonger broertje. Haar vader repareert mobiele telefoons en dat is natuurlijk geen vetpot. Gelukkig wil Britt Cieters (zes jaar oud!) uit Roermond graag een handje helpen. Samen met haar vader Armand betaalt ze Linda’s schoolgeld en daar zijn Linda én haar vader en moeder erg dankbaar voor!

<< | >>