Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Juma Jallow

11 april 2014, 13:34

Juma Jallow

Dit is Juma Jallow uit Brikama. Juma is geboren op 26 oktober 1998. Juma komt uit een gezin met 4 kinderen. Haar vader werkt als hulp in een winkel. Juma’s moeder maakt (en verkoopt) ijsblokken. Vanzelfsprekend heeft dit gezin het niet breed. Vader en moeder zijn dan ook zeer dankbaar voor alle hulp uit Nederland en bedanken de familie Frencken voor het betalen van Juma’s schoolgeld!

2013
Juma is over naar Grade 8 van de Kabafita Lower Basic School. We zagen haar eindrapport en dat zag er prima uit. “Very good work!”, schreef de onderwijzer op haar rapport en daar sluiten we ons graag bij aan. Juma eindigde overigens als 12e van 47 leerlingen. En dat allemaal dankzij de familie Frencken uit Nederland!

2012
Juma gaat nu naar Grade 7 van de Kabafita Lower Basic School. Op haar rapport lazen we: ‘She is an excellent and punctual student’. Zij eindigde als 9e van in totaal 45 klasgenoten. En dat is heel mooi. Juma dankt ook dit jaar de heer Frencken, haar sponsor, heel nadrukkelijk voor zijn steun. Anders was, zoals bij alle kinderen, schoolgaan onmogelijk!

2011
Juma is over naar Grade 5. Ze doet goed haar best op school en behaalt daar dan ook prima resultaten. Tijdens ons laatste bezoek aan Gambia spraken we Juma’s moeder die heel tevreden over haar was. Niet alleen op school, maar ook thuis zet Juma haar beste beentje voor. Ze helpt zelfs regelmatig mee in de huishouding!

Juma’s moeder vertelde erg blij te zijn met de hulp uit Nederland en vroeg ons meerdere malen Juma’s sponsor – de familie Frencken – hartelijk te bedanken voor alle steun. Bij deze!

2010
Juma zit in Grade 4 van de Kabafita Primary School. Vorig jaar eindigde Juma als 7e uit een groep van 50 leerlingen. Een prima resultaat! Vader werkt nog steeds als winkelhulp. Helaas was er afgelopen zomer geen handel en wachtte Juma’s vader – samen met de winkeleigenaar – op nieuwe voorraad.

<< | >>