Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Isatou Touray

10 september 2014, 12:47

Isatou Touray

Hiernaast ziet u Isatou Touray. Isatou is geboren in oktober 1999. Isatou komt uit een arm gezin. In de compound van het gezin Touray staat welgeteld één meubelstuk, een bed. De ouders houden zichzelf en hun kinderen in leven met de opbrengsten van hun tuin. Voor en na schooltijd moeten de kinderen meehelpen. Isatou probeert dan bijvoorbeeld nana-mint (uit eigen tuin) te verkopen, een muntsoort waarvan thee gezet kan worden. Het zal geen verrassing zijn wanneer u hoort dat vader en moeder Touray de sponsors van hun dochter – Wilma en Frans Schiffelers uit Sittard – ontzettend dankbaar zijn voor hun hulp!

2013
Isatou is glansrijk over naar Grade 8 van de Velingara Sinchu Baliya Upper Basic School. We zagen haar eindrapport en dat zag er prima uit. ‘Very good results’, zo schreef haar onderwijzer, evenals ‘conduct very good’. Isatou eindigde afgelopen schooljaar als 12e van in totaal 53 leerlingen. Een uitstekende prestatie, met dank aan Wilma en Frans Schiffelers.

2012
Isatou gaat inmiddels naar Grade 7 van de Velingara Primary School. Zij werd 20e op een totaal van 63 leerlingen uit haar klas. En dat is natuurlijk een geweldig resultaat. Op haar rapport lazen we: ‘Is a hard working student with good study results’. Waarvan akte. Met veel dank aan Wilma en Frans Schiffelers voor hun onontbeerlijke steun.

2011
Isatou is over naar Grade 6. Ze eindigde afgelopen schooljaar als 28e van in totaal 62 leerlingen. Haar cijfers waren niet zo goed. Haar gedrag gelukkig wel. Volgens het hoofd van de school presteerde Isatou onder de maat en kan ze stukken beter. We zullen zien. Isatou heeft ons in ieder geval plechtig beloofd goed haar best te doen dit schooljaar!

Ook vroeg ze ons haar sponsors – Wilma en Frans Schiffelers – hartelijk te bedanken voor alle hulp.

2010
Isatou gaat naar de Velingara Primary School, Grade 5. Ze gaat graag naar school en doet het daar uitstekend!

<< | >>