Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Isatou Jallow

11 april 2014, 13:31

Dit is Isatou Jallow, het zusje van Ebrima. Isatou woont in Tanji en is geboren op 6 oktober 2005.

2013
Isatou zit inmiddels op de basisschool: Grade 1 van de Tanji Lower Basic School. We zijn benieuwd naar de eerste resultaten, want haar prestaties op de kleuterschool beloofden veel goeds…

Met dank aan Annie en Pierre Boumans.

2012
Isatou gaat naar grade 4 van de Tanji Life Nursery School. In Tanji dus, het beroemde vissersdorp waar het altijd ruikt naar (gerookte) vis. Zij scoorde de 4e plaats in haar klas van 40 leerlingen. ‘Done extremely well. Excellent’, lazen we op haar rapport. Een slim kind dat netjes ‘Thank you’ zei en met een brede glimlach naar huis vertrok.

2011
Isatou heeft de kleuterschool verlaten en gaat dit jaar naar de Sanchabba Sulay Jobe Primary School. Ze start daar in Grade 1 en heeft, volgens haar ouders, erg veel zin in de ‘grote school’. We zijn benieuwd naar de resultaten en houden u op de hoogte!

2010
Isatou gaat naar Level 2 van de Tanji Life Nursery School. Isatou is een goedlachs kind dat met plezier naar school gaat en daar haantje de voorste is. Isatou en haar ouders zijn heel blij met de geboden hulp en bedanken Annie en Pierre Boumans daarvoor van harte!

2009
Isatou gaat naar de Tanji Life Nursery School. Evenals haar broer Ebrima wordt Isatou gesponsord door Annie en Pierre Boumans uit Landgraaf. Isatou is een blij en spontaan kind en is dolgelukkig dat ze naar school mag. Haar ouders, op hun beurt, zijn erg blij en dankbaar met de hulp die zij daarvoor ontvangen.

<< | >>