Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Fatou Ndow

11 september 2014, 07:44

Fatou Ndow

Dit is Fatou Ndow. Fatou woont in het dorpje Bakoteh en is geboren op 17 december
2005. Fatou is een levendig kind met een vlotte kwebbel. Met Fatou in je buurt hoef je je geen moment te vervelen!

2013
Fatou is met glans over naar Grade 2 van de SOS Lower Basic School. We zagen haar rapport en dat zag er prima uit. “Good performance”, zo lazen we. En ook: “keep up the good work”. Daar sluiten wij ons natuurlijk graag bij aan. Daarnaast willen we, namens Fatou, haar sponsors – Karin Cremers en Jessica Sauren – hartelijk bedanken voor alle hulp.

2012
Fatou is (nog steeds) een leuk kind en een ´haantje´ de voorste. Dat belooft wat. Zij verliet de kleuterschool en gaat dit schooljaar naar Grade 1 van de SOS Lower Basic School. Op de kleuterschool ‘she did very well´ volgens haar onderwijzeres. En dat hadden we ook wel verwacht. Verder zijn we benieuwd wat de nieuwe school haar allemaal brengt. Fatou heeft er zin in en zowel zij als haar familie zijn heel blij met de steun van (de nieuwe sponsors) Karin en Jessica. Beiden hartelijk bedankt daarvoor!

2011
Fatou zit nog steeds op de New Life International School in Bakoteh. Ze zit in ‘Nursery 3’ en wordt daar voorbereid op de lagere school. Fatou gaat graag naar school en doet ook goed haar best. Ze is overigens flink gegroeid, maar nog steeds even levendig!!

Vader – die een tijdje in het buitenland werkte – vertelde ons dat hij af en toe een baantje heeft. Moeder zorgt voor het gezin dat naast Fatou uit nog twee dochtertjes bestaat. Het gezin is arm en daarom extra blij met de hulp die ze krijgen van Lea Haagmans uit Kerkrade. Waarvoor dank!

2010
Dankzij Lea Haagmans uit Kerkrade mag Fatou met ingang van dit schooljaar ook naar school. En daar is Fatou beretrots op! Volgens haar ouders vertelt ze aan iedereen dat ze op school zit. En dat zegt genoeg!

<< | >>