Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Fatou Manneh2

24 juni 2014, 20:31

Fatou Manneh

Fatou Manneh is geboren op 27 september 1999 en woont tegenwoordig in Bakau, samen met haar ouders en haar 3 broertjes/zusjes. Vader verdient een karig loon als bewaker bij het ziekenhuis in Bakau.

2013
Fatou zit inmiddels in Grade 9 van de Gola Fortunate Upper Basic School in Bakau. Ze sloot Grade 8 met goed resultaat af en eindigde als 9e van haar klas met in totaal 49 leerlingen. Volgens haar onderwijzer, die we kort spraken, is Fatou een hard werkende leerling. En dat is – ook voor haar sponsors de familie Schoonbroodt uit Landgraaf – fijn om te horen!

2012
Fatou gaat nog steeds naar de Gola Fortunate Upper Basic School en wel naar Grade 8. Zij eindigde afgelopen schooljaar als 21e in een klas met 47 leerlingen en haalde mooie resultaten. We zagen haar rapport en lazen daarop de volgende opmerking: “Good studyresults. Keep it up”. En dat zal Fatou wel lukken, denken wij. Fatou is serieus en timide, maar erg trots op het feit dat ze naar school kan. En dat allemaal dankzij haar sponsors, Hanny en Leo Schoonbroodt uit Landgraaf!

2011
Vanwege een verhuizing van Bundung naar Bakau, gaat Fatou nu naar een andere school: de Gola Upper Basic School in Bakau. Ze zit daar in Grade 7 en sloot Grade 6 met goed gevolg af. Van de in totaal 40 klasgenoten eindigde ze als 9e. Op haar rapport lazen we het volgende: “Very serious and hard working student. Keep up the good work”. Prachtig toch! En dat allemaal dankzij de hulp van Hanny en Leo Schoonbroodt uit Landgraaf. Waarvoor dank!

2010
Zij gaat naar de Bakau Newtown Lower Basic School, Grade 6. In Grade 5 haalde zij goede cijfers. Op haar rapport lazen we dat Fatou een “very hard working student” is. Van de in totaal 41 klasgenoten eindigde ze als 14e. En dat is een mooi resultaat. Fatou is een beetje verlegen maar is volgens haar moeder een leuk kind dat haar moeder helpt waar het kan. Fatou en haar moeder zijn blij met de steun die zij ontvangen van Hanny en Leo Schoonbroodt uit Landgraaf en bedanken hen daarvoor hartelijk.

<< | >>