Voor deze kinderen hebben wij een sponsor gevonden


Binta Jallow

11 april 2014, 12:57

Binta Jallow

Dit meisje heet Binta Jallow en zij is geboren op 11 juni 2010.

2013
Binta gaat dit jaar voor het eerst naar school! Ze zit in Level 1 van de Wattenscheid Kindergarden, een typisch Afrikaanse school met een minder Afrikaanse naam. Maar daar trekt Binta zich niets van aan. Volgens haar moeder gaat ze iedere dag met plezier naar school en voelt ze zich, sinds ze naar school gaat, heel erg groot…

Moeder bedankt Robin en Xandra Walta voor alle eerdere hulp en het betalen van Binta’s schoolgeld. Bij deze!

2012
Ook het afgelopen jaar ontving het gezin waar Binta deel van uitmaakt, regelmatig een zak rijst. En daar zijn alle gezinsleden Jallow hun Nederlandse sponsors Xandra en Robin erg dankbaar voor!
Binta was dit jaar (nog steeds) te jong om naar school te gaan. Maar in september 2013 is het hoogstwaarschijnlijk zo ver en mag Binta naar de kleuterschool. We zijn heel benieuwd…

2011
Natuurlijk gaat Binta nog niet naar school. Toch vonden we voor haar al enkele enthousiaste sponsors. Robin en Xandra Walta uit Heerlen hebben er namelijk voor gekozen Binta ook nu al financieel te steunen. Met deze financiele bijdrage uit Nederland wordt het gezin waarvan Binta uitmaakt (met in totaal vier kinderen) elke drie maanden geholpen met een zak rijst.
Vanaf Binta’s derde verjaardag wordt het geld gespaard, zodat het meisje op haar vierde naar school kan!

Robin en Xandra, bedankt voor jullie enthousiasme en voor jullie bijdrage! De familie van Binta is hier erg mee geholpen en wil jullie dan ook hartelijk bedanken.

<< | >>